Iskelmälegenda Eino Grönin elämästä esitetään musikaali Marjatta-vaimon näkökulmasta

Jaa artikkeliTilaa Seura
Ensi kesän musikaalissa esiintyvä Eino Grön tietää, miten vaikeaa on lähteä tauon jälkeen taas kuntosalille. ”Ihminen on laiska, se on yksi perisynti. Kaipaan voimailulajien harrastajana sitä, että liikunta tuntuu lihaksissa”, sauvakävelyäkin suosiva Grön kertoi.
Ensi kesän musikaalissa esiintyvä Eino Grön tietää, miten vaikeaa on lähteä tauon jälkeen taas kuntosalille. ”Ihminen on laiska, se on yksi perisynti. Kaipaan voimailulajien harrastajana sitä, että liikunta tuntuu lihaksissa”, sauvakävelyäkin suosiva Grön kertoi. © Pekka Nieminen / Otavamedia
Seura tapasi 80-vuotisjuhlavuotta viettäneen iskelmälegenda Eino Grönin Hotelli Scandic Marskissa Helsingissä Suomen Kesäteatterin lehdistötilaisuudessa.

”Kivaa säpinää on ollut tässä. Välillä olen käynyt ulkomaillakin, viimeksi olin Välimeren risteilyllä ja sitä ennen kuukauden Amerikassa. Vielä on muutamia omia joulukonsertteja”, kertoi iskelmälegenda Eino Grön.

Yli 60-vuotisen uran tehneen Grönin elämästä esitetään ensi kesänä Sappeen kesäteatterissa musikaali Tango D’amore.

Laulajalegenda nousee lavalle itsekin, mutta tarina kerrotaan hänen Marjatta-vaimonsa näkökulmasta. Grönin puoliso sairastaa muistisairautta ja asuu hoitokodissa Espoossa, jossa Grön käy häntä usein katsomassa.

Lue myös: Laulaja Eino Grön ajaa vartissa vaimon luokse hoitokotiin: ”Työ on tärkein yksinäisyyden poistaja”

”Hän voi ihan mukavasti ja on aina hengessä mukana. Eihän se ole kivaa, mutta hän on siihen tottunut ja minä”, Grön totesi.

Einö Grön viettää perinteisen perhejoulun

Joulun Grön viettää perheensä kesken kuten aina. Hangossakin legenda haluaisi piipahtaa.

”Marjatta oli mökillä vuosi sitten mukana. Hän tietysti rakastaa sitä paikkaa.”

Uutta pilkettä elämään on tuonut myös ystävätär, josta kysyttäessä laulaja hymähtää.

”No, sitä vähän paisuteltiin, mutta onhan se ihan kiva mennä teattereihin ja elokuviin. Ei siinä mitään. Tässä täytyy kuitenkin pitää pää kirkkaana.”

Kuvat: Pekka Nieminen / Otavamedia

Galleria

X