Jannika inspiroi muita upealla tanssillaan – Fanien palaute ilahduttaa laulajaa: ”Mikäs sen mahtavampaa!”

Jaa kaverilleTilaa Seura
Laulaja Jannika B oli viettänyt tv-show’ta ennen harvinaisen vapaan illan. ”Kävin parin tunnin hieronnassa ja vietimme kotona leffaillan kera herkkujen.”
Laulaja Jannika B oli viettänyt tv-show’ta ennen harvinaisen vapaan illan. ”Kävin parin tunnin hieronnassa ja vietimme kotona leffaillan kera herkkujen.” © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Tanssii tähtien kanssa -kisassa koko syksyn ahkeroinut laulaja Jannika B on saanut tuta kropassaan hurjat harjoitusmäärät.

”Alkuvaiheessa kroppa meni aika jumiin, mutta nyt se on tottunut aika hyvin tähän rääkkiin. Pikkuvarpaassani tosin on jotain erikoista, siihen sattuu aika paljon”, Jannika B totesi World Vision: Riku ja tähdet -tv-show’n pressitilaisuudessa Circuksessa Helsingissä.

Somessa lukuisia kannustusviestejä saanut Jannika on saanut kuulla paitsi liikuttaneensa katsojien tunteita, myös inspiroineen joitakin heistä kirjaimellisesti palaamaan takaisin tanssin pariin.

”Mikäs sen mahtavampaa”, Jannika iloitsee.

Jannika: ”Kummilapsi on valinnut minut”

Tv-show’ssa lanseerattiin uusi tapa ryhtyä kummiksi. Jannika lähti ensimmäisten joukossa Anna lapsen valita -kummiksi.

”Kummilapsi on valinnut minut, kun normaalisti se menee toisinpäin. Jännityksellä odotan, kuka minut on valinnut. En tiedä hänestä vielä yhtään mitään”, Jannika kertoo.

Lue myös: Jannika B opetteli tunnustamaan tunteensa: ”Lapsuudenkodissani ei rakkauden sanoja liiakseen viljelty”

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X