Jukka Hildénin Chachi-puoliso julkaisi hellyyttävän tarinan ujosta esikoisestaan – ”Sydämeni oli pakahtua”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Sophia, Jukka ja Chachi Hildén.
Chachi Hildén julkaisi Instagram-tilinsä tarinaosuudessa söpön yksityiskohdan tyttärestään. © Tommi Tuomi / Chachi Hildénin Instagram
Tanssija Chachi Hildén julkaisi Instagram-tilinsä tarinaosuudessa suloisen yksityiskohdan Sophie-tyttärestään.

Duudson-ryhmästä tutuksi tulleen hurjapää Jukka Hildénin vaimo Chachi Hildén julkaisi Instagram-tilinsä tarinaosuudessa hellyyttävän yksityiskohdan heidän yhteisestä lapsestaan.

Chachi on ammattitanssija, mutta ei ole koskaan halunnut tuputtaa omaa intohimoaan lapsilleen.

”Kun tulin raskaaksi, kaikki kysyivät aionko tehdä lapsistanikin tanssijoita. En koskaan halunnut pakottaa lapsilleni mitään. Haluan heidän löytävän omat intohimonsa. Aion tukea heitä kaikissa päätöksissään”, Cachi kirjoitti tarinaansa.

Hän kirjoitti kokeneensa ylpeyttä äitinä, kun tytär Sophia kuitenkin innostui tanssimisesta omatoimisesti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Chachi Hildén (@chachigonzales) jakama julkaisu

”Sydämeni on ollut pakahtua, kun pikku Soffe on ollut niin innostunut tanssista. Pikkuinen on niin ujo (kuten minä ennen kuin aloitin tanssimisen). Olin hämmästynyt, kun hän teki juttuaan muiden edessä. Katsokaa, kun tyttöni loistaa”, äiti kirjoittaa esikoisestaan Instagramissa.

Vuonna 2020 Chachi kertoi Seuran haastattelussa aloittaneensa itse tanssimisen jo 4-vuotiaana:

”Kaikki sisaruksistani olivat jollain tavalla kunnianhimoisia, ja vanhempani auttoivat meitä saavuttamaan unelmamme. Heille ei ollut koskaan ongelma, että tanssin. Haluan tukea myös omia lapsiani samalla tavalla.”

Jukka Hildén, Chachi Gonzales ja Sophia-vauva

Seurustelun alussa Chachi Gonzales meni suomenkielen yksityistunnille Jukka Hildénin tietämättä. Myöhemmin kieliopinnot ovat jatkuneet Sophia-tyttären kanssa Pipsa Possua katsoessa. Sophialle äiti puhuu englannin lisäksi espanjaa. © Tommi Tuomi / Otavamedia

Lue myös: Jukka Hildén ja Chachi Gonzales toivovat jo pikkusisarusta Sophialle: ”Haluamme ehdottomasti lisää lapsia!”

X