Katri Helena on Suomen Madonna – Tommi Liimatainen: ”Hänen olemuksessaan on ainutlaatuista esteettistä eroottisuutta”

Katri Helena sijoittui toiseksi Seuran Legendojen legenda -äänestyksessä. Laulajan manageri ja kumppani Tommi Liimatainen kertoo, mikä tekee hänestä ainutlaatuisen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Vuoden 2017 Elävä legenda Katri Helena laulaa yhä itsensä ­lukijoiden sydämiin.

Teksti:
Linda Martikainen

Inhimillisyys. Muuntautumiskyky. Käsittämätön kyky välittää tunnetiloja yleisölle. Uskomattoman taidokas läsnäolon lahja. Nämä ominaisuudet nostivat Katri Helenan toiselle sijalle Seuran Legendojen legenda -äänestyksessä.

Nämä seikat tekevät Katri Helenasta, 78, suomalaisen iskelmätaivaan legendan, ajattelee myös artistin manageri ja elämänkumppani Tommi Liimatainen, 47.

”Katri Helena on aina tehnyt kaikki levytyksensä ja esiintymisensä vahvalla tunteella. Hän ei koskaan ­roiskaise ­mitään ohimennen menemään vaan antaa kaikkensa. Se välittyy myös kuulijoille”, Liimatainen sanoo.

Hän arvelee, että monen on helppo samaistua ja ihailla aina kaunista artistia, joka kantaa itsensä arvokkaasti.

”Lähes jokainen suomalainen tuntee Katri Helenan musiikin. Hän on jylhän vakaa sinivalkoinen ääni.”

”Hänen olemuksessaan on tietynlaista ainutlaatuista esteettistä eroottisuutta”

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu