Kauniit ja rohkeat -sarjan Brooke eli Kelly Lang myöntää näyttelijöiden ulkonäköpaineet: ”On aina suuri järkytys, jos roolihahmon housut eivät enää mahdukaan päälle”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kauniit ja Rohkeat -sarjan Brooke ja Ridge antoivat haastattelun Monacossa Seuralle.
Kauniit ja Rohkeat -sarjan Brooke ja Ridge antoivat haastattelun Monacossa Seuralle. © Festival de Télévision de Monte-Carlo
Kauniit ja rohkeat -sarjan tähdet Katherine Kelly Lang ja Thorsten Kaye ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa he sitoutuvat pysymään tietynnäköisinä ja -kokoisina.

Kauniit ja rohkeat –sarjan tähdet, Brooke Logania näyttelevä Katherine Kelly Lang ja Ridge Forresterin roolissa jo viisi vuotta näytellyt Thorsten Kaye edustivat sarjaa kesäkuussa Monte Carlon televisiofestivaaleilla.

Sarjalla on yli 26 miljoonaa katsojaa yli sadassa maassa. Monet fanit ovat seuranneet sarjaa sen alusta alkaen ja pohtineet, kokevatko sarjan tähdet koskaan ulkonäköpaineita.

Katherine Kelly Lang löytää vastauksen kysymykseen nopeasti.

”Olisi kuitenkin mahdotonta näyttää tismalleen samalta läpi vuosien”, jo 31 vuotta sarjassa Brookea näytellyt Kelly Lang muistuttaa.

”Uskon, että voin puhua kaikkien sarjamme naisnäyttelijöiden puolesta. Paineita nimittäin riittää hyvin hoidettuihin kynsiin asti. Hiusten juurikasvua ei saa olla, täytyy käydä kasvohoidoissa ja pysyä timmissä kunnossa. Itselleni on aina suuri järkytys, jos roolihahmon housut eivät enää mahdukaan päälle, koska olet saattanut saada muutaman lisäsentin vyötäröllesi. Huolehdimme kaikesta mahdollisesta. En tiedä, stressaavatko miehet samoista asioista kuin me. Ainakaan en kuule heidän keskustelevan tällaisista asioista”, Kelly Lang toteaa.

Ronn Moss näyttelijä vuosia Ridge Foresteria.

Ronn Moss näytteli vuosia Ridge Forresteria. © Ari Kakkinen / Otavamedia

Nyky-Ridge eli Thorsten Kayen vertaa näyttelemistä urheiljan arkeen ja treenaamiseen

Thorsten Kayen mielestä naiset tykkäävät puhua kengistä, hiuksista ja meikistä muutenkin – näyttelevätpä he televisiossa tai eivät.

Pitkät vaaleat hiukset olivat pitkään yksi Brooken tavaramerkeistä. Lupa hiusten lyhentämiseen piti Kelly Langin varmistaa tuotantoyhtiöltä.

Pitkät vaaleat hiukset olivat pitkään yksi Brooken tavaramerkeistä. Lupa hiusten lyhentämiseen piti Kelly Langin varmistaa tuotantoyhtiöltä. © MTV

”Me näyttelijät tiedämme, mitä meiltä rooleissamme odotetaan. Olemme allekirjoittaneet sopimuksen, jossa suostumme siihen, ettei ulkonäkömme saa muuttua liikaa. Vaaleahiuksinen henkilö ei yhtäkkiä voi ilmestyä kuvauksiin punaisessa tukassa. Se ei vain käy, ja se lukee sopimuksessasi”, Kaye muistuttaa.

”Vertaisinkin näyttelijänä olemista urheilijana olemiseen: treenaamista ei voi lopettaa, mikäli haluaa jatkaa työskentelyä samassa joukkueessa. Esimerkiksi Brooken oletetaan näyttävän aina tietynlaiselta, mutta se on vain osa hänen työtään.”

Brooken nuorekkaan ulkonäön salaisuus

Kelly Lang tietää, että varsinkin Brooken hahmon ulkonäköön kiinnitetään huomiota: onhan hän näytellyt sarjassa sen alusta alkaen eli peräti 31 vuoden ajan.

”Olisi kuitenkin mahdotonta näyttää tismalleen samalta läpi vuosien. Mutta se on totta, että en voi tehdä ulkonäölläni mitä tahansa haluaisin tehdä. Leikkautin hiljattain pitkät hiukseni polkkamittaisiksi, mutta vasta sen jälkeen, kun olin kysynyt, olisiko se ookoo”, hän kertoo.

Säännöllinen, päivittäinen liikunta, riittävä uni ja terveelliset elintavat ovat avain triathlonia harrastavan tähden nuorekkaaseen ulkonäköön.

”Itsestään täytyy pitää huolta. Kannattaa elää terveellisesti, jotta energiataso riittää tekemään niin paljon töitä kuin me sarjassa teemme.”

X