Kauniit ja rohkeat -sarjassa vierailee Alyssan roolissa suomalaisnäyttelijä – ”Kaikki olivat minua kohtaan supermukavia”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Mia Ehrnrooth on tullut tunnetuksi Salkkarit-näyttelijänä.
Mia Ehrnrooth on tullut tunnetuksi Salkkarit-näyttelijänä. © Glen Dandridge Jr
Kauniit ja rohkeat on yhdysvaltalainen saippuasarja, jonka ensimmäinen jakso näytettiin 23. maaliskuuta 1987 rapakon takana. Vuonna 2023 sarjassa nähdään Alyssan roolissa myös suomalaisille tv:n katsojille tutut kasvot!

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Mia Ehrnrooth teki suomalaista tv-historiaa vierailemalla legendaarisessa Kauniit ja rohkeatsarjassa. Mian tähdittämä jakso nähdään Suomessa alkuvuodesta 2023.

Miten päädyit näyttelemään saippuasarjaan Kauniit ja rohkeat?

”Tiedottajamme Salatuissa elämissä järjesti keväällä 2021 meille videotapaamisen sarjasta tuttujen näyttelijöiden Darin Brooksin ja Jacqueline MacInnes Woodin kanssa.

Keväällä 2022 kävin vierailemassa sarjan studioilla ja tapaamassa näyttelijöitä. Lopulta yksi asia johti toiseen ja tuli puhetta näyttelemisestä sarjassa. Toki taustalla vaikutti sekin, että englanti on minulla tosi vahva kieli ja olen tehnyt kansainvälistä uraa.

Olin ehtinyt asua muutenkin keväällä Texasissa perheeni kanssa, joten ajankohta oli kaikin puolin sopiva ja roolista oli helppo napata kiinni.”

 Sean Kanan ja Mia Ehrnrooth

Kauniit ja rohkeat -työpari: Sean Kanan Deaconin-roolissa ja Mia Ehrnrooth Alyssan roolissa. © JPI Studios / Howard Wise

Millainen roolihahmosi Alyssa on?

”En tiedä millainen lopullinen versio telkkarista tulee, mutta pääsin tekemään kohtauksia muun muassa Sean Kananin eli Deaconin kanssa. Sen enempää en voi oikeastaan kertoa.”

Oliko Deacon oikeassa elämässä yhtä pahis?

”No ei, hän oli mieletön nallekarhu. Tuntuu siltä, että mitä pahempaa hahmoa joku näyttelee, niin sitä miellyttävämpi persoona henkilö on oikeasti.

Myös Sheilan näyttelijä Kimberly Brown oli todella mukava! Hän otti hirveästi kuvia kun olin setissä, juoksi perässäni ja esitteli paikkoja.

Kaikki olivat minua kohtaan supermukavia. Ja pakko kyllä tunnustaa, että se tietty karisma mikä näillä maailman tähdillä on, on jotain ihan muuta. Siihen on syynsä, miksi joistakin tulee isoja tähtiä.”

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -sarjan Brooke eli Kelly Lang myöntää näyttelijöiden ulkonäköpaineet: ”On aina suuri järkytys, jos roolihahmon housut eivät enää mahdukaan päälle”

Kauniit ja Rohkeat -sarjan Brooke ja Ridge antoivat haastattelun Monacossa Seuralle.

Kauniit ja Rohkeat -sarjan Brooke ja Ridge antoivat haastattelun vuonna 2018 Monacossa Seuralle. © Festival de Télévision de Monte-Carlo

Millainen paikka studio oli Hollywoodissa?

”Valtava! Se on ihan oma maailmansa ja sille on nimikin: Television City. Päivän päätteeksi minua hakemaan tullut ystävä odotti 25 minuuttia, että pääsin ulos autolle.

Massiivisuudesta huolimatta paljon oli kuitenkin myös tuttua, kuten kuvaustekniikka. Sitä ei tarvinnut opetella tai jännittää, joten tunnelma oli kotoisa.”

Millaiset muistot sinulla on sarjasta lapsuudesta?

”Kauniit ja rohkeat alkoi samana vuonna kun minä synnyin eli 1987. Mieleeni ovat jääneet tietyt hahmot: Ridge, Brooke ja Eric. Hetkellistä utopiaa tunsinkin kun tapasin Ericin näyttelijän John McCookin!

Enemmän minulle on jäänyt sarjasta mieleen elekieli, yleistunnelma ja ne vaatteet.

Kokemus opetti taas sen, että jos eteen tulee ainutlaatuisia tilaisuuksia, niin niihin kyllä kannattaa tarttua. Välillä jutut onnistuvat, välillä ei. Tällä kertaa kaikki osui kohdalleen.”

Lue myös: Mia Ehrnrooth perhe-elämän yhdistämisestä työhön: ”Suvaitsevaisuus on kasvanut – tässä tilanteessa kaikille perhe on tärkein”

Näyttelijä  Mia Ehrnrooth

”Pyrin kriisissä löytämään ratkaisuja, kaikki emotionaaliset huolet tulevat jälkijunassa”, sanoo näyttelijä Mia Ehrnrooth. © Tiia Ahjotuli

X