Anna-lehti: Kirsi Alm-Siira paljastaa olevansa turhamainen – ja hyvin tarkka ulkonäöstään: ”Ostan kaiken, missä lukee anti ageing”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kirsi Alm-Siira
Kirsi Alm-Siira ei kiirehtinyt uuteen suhteeseen heti avioeronsa jälkeen. © Tommi Tuomi
Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira vietti avioeronsa jälkeen vuoden sinkkuna ensimmäistä kertaa sitten teiniaikojensa.

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira ei ole viettänyt pitkiä aikoja elämässään ilman kumppania. Alm-Siira kertoo Anna-lehdessä, että avioeronsa jälkeen hän löysikin itsensä aivan uudenlaisesta tilanteesta.

”En voi kiistää sitä, että olen parisuhdeihminen, sillä teinivuosista lähtien olen ollut yksin vain avioeron jälkeisen vuoden”, Alm-Siira kertoo Annassa. ”Muulloin olen aloittanut uuden suhteen aina heti edellisen päätyttyä.”

Alm-Siiran yhdeksäntoista vuotta kestänyt avioliitto kariutui kaksi vuotta sitten. Hänellä on hyvät välit ex-puolisoonsa, jonka kanssa hänellä kaksi tytärtä.

Sinkkuvuoden jälkeen Alm-Siira tapasi nykyisen seurustelukumppaninsa Antin, joka sattuu asumaan lähistöllä. Perheetöntä Anttia ja uutisankkuria yhdistää urheilullisuus.

”Kun ei ole pakko olla kenenkään kanssa, on mukavaa, että on joku, jonka kanssa haluaa olla. Minulla ei ole velvollisuuskavereita”, Alm-Siira sanoo. ”Käymme yhdessä lenkillä, salilla ja vaikka hiihtämässä.”

Naimisiinmenoa Alm-Siira ei suunnittele, mutta ei sulje mahdollisuutta kokonaan pois.

”Se ei ole haaveeni, mutta voihan niin sattua. Suhtaudun uuteen parisuhteeseeni vakavasti.”

Itse asiassa Alm-Siira sanoo suhtautuvansa ylipäänsä vakavasti kaikkeen, mihin liittyy muita ihmisiä. Hänet tunnetaan iloisena ihmisenä, joka osaa nauraa itselleen, mutta muutoin hän ei tee asioita liian kepeästi.

Hän ei myöskään ole lainkaan haaveilevaa tyyppiä.

”Jos sanoisin, että haaveilen talvista ulkomailla, alkaisin heti tehdä asian eteen jotakin ja järjestää asuntoa ja vapaita”, Alm-Siira kuvailee.

Lue myös: Anna-lehti: Kirsi Alm-Siira kertoo avioeron jälkeisestä arjesta – ”Elämä ei ole taistelua, vaan iloa”

Meikki piristää, antaa varmuutta ja tuo työfiiliksen

Kirsi Alm-Siira kertoo Anna-lehdessä myös kainostelemattomasta turhamaisuudestaan. Se on hänen kavereidensa keskuudessa yleinen vitsi, mutta toisaalta Alm-Siira sanoo olevansa oikeastikin tarkka ulkonäöstään.

”Ostan kaiken, missä vain lukee ’anti ageing’. En usko juttuihin, että viisikymppinen on uusi kolmekymppinen. 50 on 50, ja se tuntuu”, Alm-Siira lataa.

Hän kertoo esimerkiksi laitattavansa ripsensä kolmen viikon välein ja käyttävänsä kasvoilla vain luotetun kosmetologinsa suosittelemia tuotteita. Huoliteltu ulkonäkö liittyy toki myös uutisankkurin ammattiin, ja Alm-Siira on tottunut istumaan toisten laitettavana. Ammattilaisen tekemä meikki piristää, antaa varmuutta ja herättää työfiiliksen – vähän niin kuin virkapuku.

”Vaatteita minulla on paljon, mutta niiden suhteen en ehkä ole yhtä tarkka kuin kosmetiikan. Jos joudun valitsemaan, ostanko uudet kengät vai kalliin kasvovoiteen, ostan voiteen”, Alm-Siira kertoo.

X