Kotiliesi: Lola Odusoga kaipaa parisuhteessakin omaa rauhaa: ”Itsenäisyyteni on monelle miehelle kova paikka – En kestä, että joku on koko ajan läsnä”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© Vesa Tyni/Otavamedia
Malli ja juontaja Lola Odusoga kertoo Kotiliedessä tutkivansa lastensa tekemisiä sosiaalisessa mediassa. Hänellä on myös lupa tutkia lastensa puhelimia.

”Olen mielestäni hyvä äiti. Hyvällä äidillä tarkoitan sitä, että olen paljon läsnä lasteni elämässä niin henkisesti kuin fyysisesti. Olen kiinnostunut lasteni tekemisistä myös sosiaalisessa mediassa. Tutkin aika ajoin heidän tekemisiään siellä, ja minulla on lupa tarvittaessa käydä molempien puhelimet läpi. Jos löydän jotain kyseenalaista, siitä keskustellaan niin kauan, että asia on selvä”, Lola Odusoga kertoo Kotiliedessä.

Lolalla on kaksi lasta, Denise ja kaksi vuotta nuorempi Sylvester.

Lola kertoo myös antavansa lapsilleen vapauksia, sillä vaikka hän on huolehtivainen, hän myös luottaa lapsiin ja heidän saamaan kasvatukseen.

”Samalla olen aina korostanut sitä, että mitä enemmän vapauksia tulee, sitä enemmän vastuu kasvaa.”

”Meille molemmille on tärkeää, että lapset kokevat tilanteen niin, että olemme hyvissä väleissä”

Lapset asuvat puoliksi Lolan ja puoliksi Lolan ex-miehen Jarkko Wallinkosken luona.

”Pystymme istumaan saman ruokapöydän ääressä. Säädämme sopuisasti lasten juttuja ja muokkaamme aikatauluja kummankin menojen mukaan. Meille molemmille on tärkeää, että lapset kokevat tilanteen niin, että olemme hyvissä väleissä”, Lola kertoo.

Pari erosi vuonna 2015.

”En kestä sitä, että joku on koko ajan läsnä”

Nyt Lola on parisuhteessa, mutta molemmat asuvat omillaan. Lola sanoo, että hän haluaa tehdä ja kokea asioita yksin.

”En ole riippuvainen kenestäkään muista ihmisistä kuin äidistäni – ja toki jollain tavalla myös lapsistani.”

Lola sanoo kaipaavansa parisuhteissakin omaa rauhaa.

”Parisuhteissani oman rauhan kaipuuni on aiheuttanut ongelmia silloin, kun toinen osapuoli ei ole pystynyt ymmärtämään asiaa. Itsenäisyyteni on monelle miehelle kova paikka. Mutta en kestä sitä, että joku on koko ajan läsnä”, Lola sanoo.

X