Kotiliesi: Muusikko Veeti Kallio nauttii suunnattomasti lasten kanssa leikkimisestä: ”Aikuisilla on aina ne samat jutut – lasten kanssa voi pelleillä, mikä tekee hyvää”

Jaa artikkeli
Veeti Kallio nauttii juhlien järjestämisestä tyttärelleen.
© Pekka Nieminen / Otavamedia
Veeti Kallio ei juhli enää omia syntymäpäiviään, mutta nauttii tyttärensä juhlapäivistä. Näin hän kertoo ikimuistoisista keijupirskeistä, jotka järjesti tyttärelleen.

Muusikko Veeti Kallio kertoo Kotiliedessä lempijuhlistaan, tyttärensä 5-vuotissyntymäpäivistä. Keijuteemaiset synttäripirskeet pidettiin kaksi vuotta sitten.

”Olin pukeutunut keijukuninkaaksi, ja lapset olivat keijuja ja prinsessoja”, Veeti Kallio kuvailee Kotiliedessä.

Juhlissa lapset tanssivat Robinin tahtiin diskovalojen loisteessa.

Lapset ovat pieniä vain vähän aikaa

”Lapsista oli hauskaa kiljua ja huutaa kerrankin täyttä kurkkua. Olimme myös askarrelleet merimaiseman, jonka takaa vieraat saivat onkia itselleen pienen lahjan.”

Juhlissa oli ilmapalloja, kakkua ja leluja. Lastenjuhlien järjestäminen omassa kodissa oli Kallion mukaan työlästä mutta vaivan arvoista, sillä lapset ovat pieniä vain vähän aikaa.

”Aikuisilla on aina ne samat jutut”

Veeti Kallio pitää lapsista ja heidän kanssaan leikkimisestä. Tyttärensä kanssa hän muun muassa leikkii barbeilla ja pukeutuu hassuihin asuihin.

”Aikuisilla on aina ne samat jutut. Lasten kanssa voi pelleillä, mikä tekee hyvää.”

Kallio joutuu olemaan työnsä takia usein poissa kotoa. Silloin hän käyttää videopuheluita lastensa kanssa juttelemiseen.

X