Laulaja Antti Tuisku sai treenikaverin maastohiihtäjä Krista Pärmäkoskesta – ”Meidän on hirveän helppo olla keskenämme”

Poppari Antti Tuisku ei vielä myönnä palanneensa parrasvaloihin, vaikka hänet uudella Vain elämää -kaudella nähdäänkin.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Laulaja Antti Tuisku haluaa vastaisuudessakin uudistua aidosti. ”Suurin oivallus on ollut se, että voin elää täyttä ja onnellista elämää ilman, että teen musiikkia. Se vapauttaa tosi paljon energiaa.”

Poppari Antti Tuisku ei vielä myönnä palanneensa parrasvaloihin, vaikka hänet uudella Vain elämää -kaudella nähdäänkin.
(Päivitetty: )
Teksti: Linda Martikainen

Espanjan Torreviejasta vuosi sitten asunnon hankkinut laulaja Antti Tuisku on ehtinyt tehdä tauon aikana paljon kaikkea muuta. Takataskussa on nyt liikunta-alan ammattitutkinto.

”Lensin Espanjasta Suomeen kerran kuussa lähiopetusjaksoille. Sain koulun suoritettua toukokuussa”, Tuisku kertoi Vain elämää -pressissä Helsingin Kalastajatorpalla.

Popparitähden luona Espanjassa on käynyt yllättäen myös hiihtomaailman tähti Krista Pärmäkoski, johon Antti tutustui esiinnyttyään Pärmäkosken mitalijuhlissa puolitoista vuotta sitten.

”Meillä oli ihan mieletön viikko huhtikuussa.”

Maajoukkueesta eronnut Pärmäkoski sai myöhemmin Tuiskusta treenikaverin Sveitsin Pontresinaan.

”Kristan harjoitusohjelmaa oli vähän mietitty sen pohjalta, että pystyin osallistumaan treeneihin. Meidän on hirveän helppo olla keskenämme, eikä minulla ole hirveästi sellaisia kavereita, joiden kanssa pystyn tuollaisia treenejä tekemään. Treenini ovat pitkiä ja monen mielestä tahmeita.”

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X