Eini toimii tuomarina uudessa All Together Now Suomi-ohjelmassa: ”Saan tuoda tässä ohjelmassa koko bling bling -garderoobini esiin”

Jaa kaverilleTilaa Seura
Eini pitää omasta jaksamisestaan huolta liikkumalla.
Eini pitää omasta jaksamisestaan huolta liikkumalla. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Einillä on ollut vauhdikas alkuvuosi. Uuden musiikkiviihdeohjelman lisäksi Eini on tehnyt toistakin ohjelmaa ja myös seuraava oma levykin on tekeillä.

”Tämä on ihan valtavan hieno formaatti! Tässä on lämminhenkinen, koko perheen ohjelma, jossa ei olla ilkeitä”, totesi laulaja Eini, joka on yksi All Together Now Suomi -ohjelman 100 hengen tuomaristosta.

Eini on tehnyt toistakin ohjelmaa ja myös seuraava oma levykin on tekeillä.

”Meillä on vähän kiire nyt, kun olemme saaneet vasta pari biisiä tehtyä.”

Kiire on Einille vähän kaksijakoinen juttu: pieni kiire on välillä ihan hyväksi, mutta toisaalta relatakin täytyy.

”Olen tosi onnellinen ja kiitollinen siitä, että vielä minua halutaan ohjelmiin mukaan. Voisivathan kaikki ajatella, että tuo naama on niin nähty”, Eini naurahti ohjelman pressitilaisuudessa Helsingissä.

Liikunta lisää omaa hyvinvointia

Omasta jaksamisestaan Eini pitää huolta liikkumalla. Vitamiinit, etenkin B12, kuuluu tähden ruokavalioon. Eini kertoi käyneensä myös mittauttamassa verikokeilla erilaisia arvoja itseltään.

”Ajattelin, että minun on nyt katsottava, jos on jotain mistä en tiedä, kuten kolesteroli. Meidän suvussamme kun on muun muassa verisuonisairauksia. Kaikki arvot olivat todella hyvät”, Eini iloitsi.

All Together Now Suomi -pressitilaisuus

Jaana Pelkonen ja Laura Voutilainen

Jaana Pelkonen ja Laura Voutilainen. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

”Tässä ohjelmassa keskitytään kannustamiseen ja positiivisuuteen. Olen niin kyllästynyt virheiden etsimiseen”, totesi ohjelman juontajana nähtävä Jaana Pelkonen vierellään tuomariston, ”satasen”, kapteeni Laura Voutilainen.

Pete Parkkonen täytti 30-vuotta.

Pete Parkkonen täytti 30-vuotta. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

30 vuotta täyttänyt laulaja Pete Parkkonen ei malta odottaa, että saa julkaistua pian uutta musiikkiaan. ”Nyt on tulossa sitä musaa, mitä Suomi kaipaa”, Parkkonen totesi.

Laura Närhi on myös mukana uudessa All Together Now Suomi -viihdeohjelmassa.

Laura Närhi on myös mukana uudessa All Together Now Suomi -viihdeohjelmassa. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Laulaja Laura Närhi nautti heittäytymisestä uudessa viihdeohjelmassa. ”Se että olen tässä mukana, on minulta suuri hulluttelu. Julkisuuskuvan ei aina tarvitse olla niin totinen”, Närhi tuumi.

Laulaja Mira Luoti keikkailee Jouni Hynysen kanssa.

Laulaja Mira Luoti keikkailee Jouni Hynysen kanssa. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Laulaja Mira Luoti keikkailee Kotiteollisuus-yhtyeestä tutun Jouni Hynysen kanssa. ”Meidän saundit menevät tosi hienosti yhteen. Siinähän on tällainen kaunotar ja hirviö -asetelma”, Luoti nauroi.

Laulaja Ilta lahjoittaisi voittosummasta osan.

Laulaja Ilta lahjoittaisi voittosummasta osan. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Jos laulaja Ilta itse saisi voittajalle jaettavan 20 000 voittopotin, hän lahjoittaisi siitä osan. ”Tarjoaisin myös ystävilleni monen ruokalajin illallisen ja osan säästäisin tai sijoittaisin. Minun on joskus vaikea tuhlata rahaa.”

Lue myös: Laulaja Eini ei ole menettänyt uskoa ihmisyyteen – vaikka elämä on koetellut ankarastikin: ”Kokemani on tehnyt minusta todella vahvan”

X