Laulaja Kurre Westerlund on tehnyt uutta musiikkia raskaasta elämäntilanteesta huolimatta: ”Se kuuluu biiseissä.”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kurre Westerlund
”Kun 25-vuotiaana halusin levyttää My way -biisin, minun sanottiin olevan siihen liian nuori. Nyt laulan sitä keikoilla ja hyvältä tuntuu”, laulaja Kurre Westerlund kertoi. © Pekka Mustonen / Otavamedia
Seura tapasi laulaja Kurre Westerlundin Pincho Nation -applikaatioravintolan kutsuvierasavajaisissa Helsingissä

Laulaja Kurre Westerlund on asunut jo kaksitoista vuotta Helsingin itäisimmällä alueella Östersundomissa, jossa luonto ja meri ovat miellyttävän lähellä.

”Se on ihan mielettömän hieno alue. Vähän kuin maalla asuisi”, Westerlund kertoi Pincho Nation -applikaatioravintolan kutsuvierasavajaisissa Helsingissä.

Vuosi on ollut Kurrelle raskas, sillä hänen Kirsi-vaimonsa sairastaa syöpää. Kurre kommentoi vaimonsa tilannetta vähin sanoin.

”Hoidot jatkuvat.”

Raskaasta tilanteesta huolimatta Kurre on viime ajat tehnyt uutta musiikkia. Keikoilla miestä näkee harvakseltaan tässä vaiheessa kun uutta levyä pistetään nippuun.

”Teimme Las Vegasissa kolme musavideota. Niistä seuraava ilmestyy elokuussa. Kahdeksas albumi on biisiä vaille valmis. Uuden musiikin tekeminen on ihanaa. Uusi levy on kuin pieni lapsi.”

Edellisestä Kurren levystä on kulunut jo neljä vuotta. Laulajan elämään on mahtunut tässä välissä paljon.

”Se kuuluu biiseissä. Tuottaja Maki Kolehmainen sanoi, että ääneni on tällä hetkellä parhaimmillaan. Koen sen niin itsekin. Olen nyt mies kypsässä iässä”, lokakuussa 55 vuotta täyttävä Westerlund kertoi.

Kuvat: Pekka Mustonen / Otavamedia

Galleria

X