Lola Odsuoga tunnustaa tavanneensa elämänkumppaninsa: ”Rakkaus roihuaa, ja olemme onnellisia”

Lola Odusoga
Lola Odusoga kertoi olevansa onnellinen nykyisen elämänkumppaninsa kanssa. Töiden puolesta syksy on ollut kiireinen. ”Hyvä, että olen ehtinyt edes välillä nukkua.” © PIA JOKELA
Juontaja ja entinen Miss Suomi Lola Odusoga vieraili Levin talvikauden avajaisissa.

Juontaja ja entinen Miss Suomi Lola Odusoga ei noussut suksille Levin talvikauden avajaisissa.

”Vetoan geeneihini siinä, etten ole talviurheiluihminen.”

Lolalla on ollut kiireinen työsyksy.

”Työskentelen Warner Brosilla kilpailijakoordinaattorina, käyn juontamassa tapahtumia, koulutan malleja, teen mallintöitä ja kirjoitan blogia.”

Joka toinen viikko Lolan luona asuvat hänen lapsensa, Denise, 14, ja Sylvester, 12.

Lola kuvailee lapsiaan omatoimisiksi. Hän uskoo, että lapsuudessa asetetut rajat kantavat hedelmää myös teini-iässä.

”Vaikeaa se olisi tässä kohtaa alkaa opettaa, mitä saa tehdä ja mitä ei.”

Lola tapasi pari vuotta sitten elämänkumppaninsa, jota hän ei halua tuoda julkisuuteen.

”Suojelen sillä sekä miestäni että itseäni. Meille kuuluu hyvää. Rakkaus roihuaa, ja olemme onnellisia.”

Kuvat: Pia Jokela

Galleria