Marion Rung haluaa tuntea kiitollisuutta elämänvoimaksi kääntämistään vastoinkäymisistäkin: ”Silti hävettää sanoa, että olen eronnut kolme kertaa”

Uusi elämänvaihe eron jälkeen on ollut laulaja Marion Rungille myös piristysruiske. Hän oivalsi jo kauan sitten, että ilo on löydettävä itsestä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Marion Rungia on luonnehdittu vahvaksi. ”Ehkä olenkin. En jää nurkkaan, vaan menen eteenpäin. Elämä on luovimista tilanteesta toiseen. Voin vain toivoa, että osaan tehdä oikeita ratkaisuja.” © Tommi Tuomi

Uusi elämänvaihe eron jälkeen on ollut laulaja Marion Rungille myös piristysruiske. Hän oivalsi jo kauan sitten, että ilo on löydettävä itsestä.
Teksti: Pirjo Kemppinen 

Aamut alkavat aina samoin. Ennen sängystä ylösnousua Marion Rung, 77, kiittää, koska on hienoa herätä. Sehän tarkoittaa, että on yhä elossa.

Jos aikaa on, hän keskittyy tovin etsimään muitakin ilon aiheita.

”Aamun ajatukset leimaavat alkavaa päivää. Kun mieli on valoisa, kestän paremmin mahdolliset vastoinkäymiset”, Marion Rung kertoo.

Tuorein koettelemus on Marionin ja Kalle Munckin avioero, joka tuli voimaan 1. maaliskuuta. Elämä mullistui, mutta ei ensimmäistä kertaa.

Ero ei ole koskaan tuskaton. Tällä hetkellä Marionin mielessä kuplii kuitenkin ilo ja onnellisuus.

”On armollista aloittaa uusi elämänvaihe, kun sitä varten on pakki täynnä matkan varrella kerättyjä työkaluja.”

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X