Milana Misic esittää äitiään Laila Kinnusta: ”Kun laitan peruukin päähän, moni hieraisee silmiään”

Jaa artikkeliTilaa Seura
”Vappuna muutimme yhteiseen kotiin puolisoni kanssa. Meillä on tosi kiva koti.” Milana Misic kertoo.
”Vappuna muutimme yhteiseen kotiin puolisoni kanssa. Meillä on tosi kiva koti.” Milana Misic kertoo. © Heli Hirvelä/Om-arkisto
Laulaja Milana Misic, 49, esittää äitiään Laila Kinnusta musiikkinäytelmässä. Paras muisto äidistä liittyy hänen tilannetajuunsa.

Milana Misic näyttelee äitiään Laila Kinnusta Lailan tähtihetket -musiikkinäytelmässä. Miltä tuntuu esittää häntä?

”Olen varautunut siihen, että ihmiset pääsevät vertaamaan. He ovat kyllä ymmärtäneet missä mennään. Ihmiset eivät ole ilkeitä. Esitys kertoo äidin nuoruusvuosista, ja kun laitan peruukin päähän, moni hieraisee silmiään”, Milana Misic kertoo ja jatkaa:

”Koko esitys keskittyy siihen aikaan, jolloin minua ei vielä ollut. Asiat ovat minullekin hyvin kaukaista historiaa. Esitys on myös hyvin komediallinen. Aiemmat ovat olleet huomattavasti dramaattisempia. Tässä on erilainen lähestymistapa. Esitys kertoo kahden naisen suhteesta eli mummin ja äidin. Meidän ohjaaja, Tuomo Salmela, on ohjannut mielettömän hienon dramaturgian siihen.”

Mikä on rakkain muistosi äidistä?

”Se liittyy hänen tilannetajuun ja älykkyyteen. Söin tuttia tosi vanhaksi ja äiti oli miettinyt varmaan jo pitkään, että miten me saisimme Milanan irti tutista. Olimme kesämökillä, jossa oli myös Tumu-niminen koira.

Kun yhtenä päivänä tulin sisälle ja aloin kyselemään tuttia, sanoi äiti, että Tumu söi sen. Minulle se oli katastrofi. Vedin kunnon kilarit ja muistan miten hakkasin lattiaa.

Äiti sanoi sitten rauhallisesti, että kuule Milana, odotetaan vähän aikaa, kohta Tumu sen kakkaa. Siihen loppui tutin syönti! Äiti oli hyvin älykäs ja huumorintajuinen.”

Lue myös: Laulaja Milana Misic jätti taakseen rankan vuoden: ”Elämäni avaaminen ihmisille jännitti kamalasti”

Miten on nyt muiden keikkojesi laita?

”Olemme tehneet turvajärjestelyin Mambo Italianoa. Haluan korostaa sitä, että pystymme myös tänä aikana tekemään viihdettä. Ihmiset ovat olleet hirveän kiitollisia ja on ollut ihanaa nähdä miten konsertin lopussa ihmiset usein vähän tanssivat maskit päällä.

Sydän pomppaa siitä, miten ihania ihmiset ovat. Ilman tapahtumia ei ole mitään muutakaan. Ala työllistää tuhansia ihmisiä välillisesti. Kyse ei ole vain siitä, joka siinä stagella on.”

Mikä on seuraava haasteesi?

”Olen kehittelemässä yritystä, jossa minä opastan ihmisiä miellyttävämpään puhumiseen ja esiintymiseen – ihan ruohonjuuritasolta lähtien. Se on tarkoitus lanseerata tämän vuoden lopussa. Minun lisäkseni sitä on tekemässä neljä ihmistä.”

Mitä muuta uutta kuuluu?

”Sain ajokortin heinäkuun alussa! Inssini oli silloin, kun oli pahin heinäkuun myrsky. Vappuna muutimme yhteiseen kotiin puolisoni kanssa. Meillä on tosi kiva koti.”

Lue myös: Milana Misic paljastaa – Kääpiösnautseri toimi Amorina: ”Domi oli suurin syy, miksi ihastuin mieheeni”

Domi-koira ja Milana Misic

Kun Domi kuulee radiosta Milanan laulua, se ihmettelee tuttua ääntä ja alkaa etsiä emäntäänsä.

X