Mitä Sampo antoi Michelelle joululahjaksi? - Superseksikäs jätkä ja hottis puuma Seuran Tuttu juttu -showssa

Tuttu juttu -ohjelmaformaatti paljastaa Seuran videolla, miten hyvin Michele Murphy-Kaulanen ja Sampo Kaulanen tuntevat toisensa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Jounin Kaupan kauppias Sampo Kaulanen ja kertoo tykkäävänsä siitä, että hänet otetaan huomioon. Michele-vaimolla on hiukan erilainen näkemys miehensä mieluhaluista. "Varmaan pelkkää seksiä", Michele täräyttää.

Tuttu juttu -ohjelmaformaatti paljastaa Seuran videolla, miten hyvin Michele Murphy-Kaulanen ja Sampo Kaulanen tuntevat toisensa.
(Päivitetty: )
Teksti:
Milla Ollikainen

”Superseksikäs jätkä, ärsyttävä kylläkin”, Michele Murphy-Kaulanen esittelee miehensä Sampo Kaulasen.

”Hottis puuma”, luonnehtii vaimoaan puolestaan Sampo, mikä saa Michelen pyörittelemään silmiään.

”Ei tää mikään fucking Napakymppi ole”, Michele muistuttaa.

Eikä muuten olekaan, vaan nyt leikitään Tuttua juttua. Seura päätti selvittää, kuinka hyvin televisiosta tuttu kauppiaspariskunta tuntee toisensa.

 

Video: Tommi Tuomi/ Otavamedia

Seitsemän vuotta sitten Diili-ohjelman kuvauksissa tavanneet Michele ja Sampo ovat paitsi aviopuolisoita myös työkavereita. Yhdessä ei kuitenkaan olla 24/7, sillä pariskunnalla on koti Äkäslompolon lisäksi Tampereella, missä puolet ajastaan viettävät Michelen tyttäret edellisestä avioliitosta. Lisäksi työ vie kumpaakin välillä pois kotoa.

Sampon ja Michelen keskinäistä kemiaa on voinut tänä syksynä seurata TV5-kanavan ohjelmassa Lapin Sampo ja kauppiaan rouva.

Pitsaa ja pihviä

Toistensa lempiruuat Michele ja Sampo osaavat sanoa heti oikein: Sampo tykkää pitsasta, Michele syö kaikkein mieluiten kunnon pihvin.

Myös lomanvieton suhteen kauppiaspariskunta on harvinaisen yksimielinen. Ihan sama, kumpi saa päättää, aina mennään jonnekin kauas aurinkoon.

Ensimmäinen tenkkapoo tulee viime jouluna saaduista lahjoista. Michelen antama hiukan harvinaisempi lahja ei tule ihan heti Sampon mieleen.

”Michele antoi mulle ainakin vaatteita… jumalauta, antoko se mulle tatuoinnin?”

Kyllä antoi – ja se lahjakortti on yhä käyttämättä.

Omaa lahjaansa Sampo joutuu miettimään vielä kauemmin.

”Herrajumala, mitä mie annoin viimeksi? Minttu saapi niin paljon lahjoja multa että mulla menee sekasin lahjat… Mie annoin sille kirjan, en mie muista!”

Tyly totuus on, että Sampo ei antanut Michelelle joululahjaksi mitään. Näin muistaa ainakin Michele itse.

Pelkkää seksiä

Yksi asia menee kyyhkyläisten arvausleikissä niin täsmällisesti heti oikein, että kuulija arvaa asiasta käydyn useita, ehkä kiivassanaisiakin keskusteluja. Sampon ärsyttävin arkisin tapa on Michelen mielestä selkeästi se, että hän jättää vaatteita ympäriinsä.

Michelen ärsyttävästä tavasta tulee kuitenkin hajontaa.

”Varmaan se, että mä en pidä huolta mun verensokerista ja musta tulee ihan piru, kun mulla on nälkä”, Michele arvelee Sampon vastaavan.

”Mulla ärsyttää se, kun sitä pitää palvella niinkö herttuatarta, se makaa tuossa sohvankulmassa ja mä oon siinä semmonen kokoaikanen butler”, Sampo sanoo.

Nämä vastaukset eivät toki sulje toisiaan täysin pois.

Viimeiseksi Seura kysyi, millaisista hellyydenosoituksista pariskunta pitää.

Michelle tykkää rapsutuksista, sen tietää kumpikin. Omalla kohdallaan herra kauppias heittäytyy kuitenkin häveliääksi ja väittää tykkäävänsä siitä, että hänet otetaan huomioon.

Vaimolla on kuitenkin hiukan erilainen näkemys.

”Varmaan pelkkää seksiä”, Michele täräyttää. ”Se on aika semmonen asiaan kind of dude!”

Video: Tommi Tuomi/ Otavamedia

Lue myös:

Jounin Kaupan Michele Murphy-Kaulanen ei hätkähdä hiljaisia suomalaisia: ”Olen mikä olen”

X