Muusikko Tommi Läntisen elämä mullistui raitistumisen myötä: ”Kultakauteni on ehkä alkanut nyt – olen ihan älyttömän onnellinen tästä hetkestä”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Tommi Läntinen
Muusikko Tommi Läntisellä on ensi vuonna juhlavuosi. ”Tähän syksyyn kuuluu keikkailua. Olen tehnyt uusia biisejä”, Läntinen kertoi. © PEKKA NIEMINEN / OTAVAMEDIA
Uusia biisejä tekevä Tommi Läntinen täyttää ensi vuoden elokuussa 60 vuotta. Vuosiin on mahtunut 40 vuotta menestyksekästä uraa.

Ensi kesänä 60 vuotta täyttävä muusikko Tommi Läntinen on mukana tämän vuoden Nenäpäivässä, jolloin kerätään varoja kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille ympäri maailman.

”Mua kiinnostaa nuorten koulutus ja etenkin sen miespainotteisuuden muuttaminen. Naisissa on kuitenkin se ratkaisu”, Läntinen totesi Nenäpäivän starttitilaisuudessa Elisa Kulmassa Helsingissä.

Ahkerasti keikkaileva ja uusia biisejä tekevä Läntinen täyttää ensi vuoden elokuussa 60 vuotta. Läntisen vuosiin on mahtunut 40 vuotta menestyksekästä uraa. Itsestään huolehtiminen on vuosien karttuessa korostunut, ja elämä tuntuu nyt erityisen hyvältä.

”Sanoisin, että kultakauteni on ehkä alkanut nyt. Olen ollut kuusi vuotta raittiina, ja elämä on saanut uuden merkityksen. Liikun paljon ja mietin mitä syön”, Läntinen kertoi.

Korkin kiinni laittaminen oli tietoinen valinta.

”Kyllä se oli. Pohja oli tullut vastaan. Olen ihan älyttömän onnellinen tästä hetkestä. En elä eilisessä tai huomisessa”, Läntinen kertoi.

Kuvat: Pekka Nieminen / Otavamedia

Galleria

X