Naimisiinmeno jäi yritykseksi – Jukka Rasila on toiveikas Mirva-kihlattunsa kanssa: ”Eiköhän se tässä joskus järjesty”

Jukka Rasila ja Mirva Nieminen olivat menossa naimisiin tänä keväänä, mutta parin harmiksi se jäi vain hyväksi yritykseksi.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

”Loppukevennys-näytelmä jatkuu, ja syksy on kiireinen. Johonkin pitää saada mahdutettua myös frisbeegolfin SM-kisat”, näyttelijä Jukka Rasila kertoi vierellään kihlattu Mirva Nieminen.

Teksti:
Linda Martikainen

Näyttelijä Jukka Rasila saapui kihlattunsa Mirva Niemisen kanssa Karvisen kutsuvierasensi-iltaan, jonka jälkeen pari starttasi keulan kohti Mikkelin kesäteatteria, jossa Rasila näyttelee Helppo ero -näytelmässä.

Ihan oma roolinsa on siellä myös Niemisellä.

”En näyttele, mutta olen kuiskaajana! Olen myös myynnissä ja markkinoinnissa. Se sopii minulle. Jukka saa olla enemmän esillä”, Mirva Nieminen naurahti parin saavuttua Tennispalatsiin Helsinkiin.

Jukka Rasila oli Mikkelissä edellisen kerran 2012 kesällä, ja nyt hän pääsee näyttelemään yhdessä muun muassa vanhan kurssikaverinsa Mika Nuojuan­ kanssa.

Jukka Rasila oli jo viemässä Mirvaa vihille

Rasila ja Nieminen olivat myös menossa naimisiin tänä keväänä, mutta parin harmiksi se jäi vain hyväksi yritykseksi.

”Olisimme menneet naimisiin meidän tapaamispäivänämme 11. maaliskuuta, mutta maistraatti oli kiinni silloin”, Rasila naurahti.

Nieminen kertoi valitun päivän olleen maanantai, jolloin maistraatissa ei vihitä.

”Ajattelimme sitten, että noh, mietitään seuraavaa päivää, mutta nyt on ollut niin kiireinen kevät, että emme ole vielä ehtineet siihen seuraavan päivään. Eiköhän se tässä joskus järjesty”, Nieminen sanoi hymyillen.

Lue myös: Jukka Rasila korjasi elintapojaan viidenkympin villityksenä – Alkoholi jäi, kunto nousi: ”Intohimo palasi elämään”

Millä mielin muut kesähelteillä?

Näyttelijä Mikko Parikkaa kuullaan Karvisessa Eskona. ”Jouduin muuttamaan ääntäni korkeammaksi. Onneksi emme tehneet äänityksiä nyt, koska ääneni on allergian takia painuksissa.” © Tiia Ahjotuli
Ääninäyttelijänä debytoineen ravintoloitsijan Henri Alénin arkea sulostuttaa kultainennoutaja Selja, jonka lempipuuhia on kivien­ kerääminen. ”Vien kiviä sorttikselle ehkä 30 kiloa joka vuosi.” © Tiia Ahjotuli

Lue myös: Henri Alén on opetellut Seljan kanssa kärsivällisyyttä: ”Se muistuttaa, että ilon asioiden ei tarvitse olla kovin valtavia”

Näyttelijä Joonas Saartamo nautti elokuvan tekemisestä. ”Se oli nopeaa, säpäkkää dialogia. Olen improvisoinut paljon. Vaikka teksti oli valmiina, yritin tunkea omia läppiä väleihin.” © Tiia Ahjotuli