Näyttelijä Anna-Maija Tuokko viihtyy äitiyslomalla: ”On ihana vain nauttia nyt tästä ajasta”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Onnela -sarjassa näyttelevä Anna-Maija Tuokko nauttii äitiyslomasta. ”Perhe edellä mennään.”
Onnela -sarjassa näyttelevä Anna-Maija Tuokko nauttii äitiyslomasta. ”Perhe edellä mennään.” © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Viime kesänä toisen lapsensa saanut näyttelijä Anna-Maija Tuokko kuvasi kolmatta Onnela-sarjan kautta vauva mukanaan. Suurena apuna arjessa on ollut myös näyttelijän äiti.

”Mulla oli äiti ja vauva mukana koko ajan kuvauksissa. Tosi hyvin meni. Oli kyllä päiviä, jolloin tulin kuvauksiin lähes nukkumatta. Kolmatta kautta kun tehtiin, niin tiesin onneksi millaista se oli”, Anna-Maija Tuokko totesi Onnela-sarjan pressissä Maikkarilla Helsingissä.

Anna-Maija Tuokko suuntaa Miamiin perheensä kanssa

Tuokon tytär on puolivuotias. Tuokko jää nyt kokonaan äitiyslomalle ja keskittyy täysillä nauttimaan ajasta vauvan kanssa.

”Oli kiva tehdä vähän töitäkin, mutta nyt on ihana vain nauttia nyt tästä ajasta. Aika menee niin nopeasti”, totesi Tuokko, joka suuntaa pian lomamatkalle Miamiin perheensä kanssa.

Tuokon tähdittämä Mestari Cheng -elokuva sai juuri elokuvafestivaaleilta Lyypekistä palkinnon yleisön suosikkielokuvana. Syyn Tuokko uskoo olevan elokuvan feel good -hengessä.

”Ihmiset haluavat nähdä sellaista tällä hetkellä.”

Lue myös: Tyylituomari: Anna-Maija Tuokko on parhaimmillaan punaisilla matoilla

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X