Näyttelijä Joonas Saartamo paljastaa lyriikoiden luomisesta: ”Korona-aikana on alkanut snadisti kynä viuhumaan”

Monessa mukana olleen näyttelijän mielestä jämähtäneitä rakenteita ei pitäisi pelätä vaan murtaa niitä eikä antaa minkään estää itseä toteuttamasta unelmia.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

”Yhtä leffaa olen nyt kuvannut. Tammikuussa tulee myös Mister8 -sarja, jossa olen mukana”, näyttelijä Joonas Saartamo kertoi.

Monessa mukana olleen näyttelijän mielestä jämähtäneitä rakenteita ei pitäisi pelätä vaan murtaa niitä eikä antaa minkään estää itseä toteuttamasta unelmia.
Teksti: Linda Martikainen

”Tässä leffassa on mielestäni tosi hienosti peilattu ajan henkeä ja yhteiskunnallista tilaa. Mukana on myös huumori, mutta draaman kautta. Olen itse tosi fiiliksissä”, näyttelijä Joonas Saartamo totesi tähdittämänsä Naurun varjolla -elokuvan kutsuvierasensi-illassa Helsingin Tennispalatsissa.

Näyttelemisen lisäksi Saartamolta on viime aikoina sujunut kirjoittaminen.

”Olen kirjoittanut lyriikoita jo 15 vuotta räpin puolella ja nyt korona-aikana on alkanut snadisti sekin kynä viuhumaan. Muutaman uuden biisin lyriikat on jo tullut, mutta katsotaan. Elämä on niin jännää.”

Leipiintymistä Joonas Saartamo ei ole koskaan elämässään ehtinyt pelätä.

”Olen halunnut olla auki ja vapaa, tehdä erilaisia tuotantoja.”

Naurun varjolla -leffan ensi-ilta korosti osaltaan sitä, miten paljon Saartamo nauttii näyttelijän työstään. Korona-aika on pistänyt monet miettimään myös suurempaa kuvaa.

”Tänä aikana olen pohtinut tosi paljon sitä, mitä hommia haluan ylipäänsä tehdä kokonaisvaltaisemman elämän kannalta”, Joonas Saartamo  sanoo.

Naurun varjolla -elokuvan kutsuvierasensi-ilta

Näyttelijä Elena Leeve.

Näyttelijä Elena Leeve. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Pääosassa nähtävä Elena Leeve riensi ensi-iltaan Maria Kallion kuvauksista. Aiemmin syksyllä uutisoitiin Leeven ja tämän näyttelijäpuolison Jussi Nikkilän erosta. ”Sen voin sanoa, että tosi hyvissä väleissä ollaan”, Leeve totesi.

Venla Saartamo ja miesystävä Axel Schindlbeck.

Venla Saartamo ja miesystävä Axel Schindlbeck. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Joogaopettajana toimiva Venla Saartamo saapui ensi-iltaan kannustamaan Joonas-veljeään. Mukana Venlalla oli saksalainen miesystävä Axel Schindlbeck. ”Kaukosuhde elää”, Saartamo kertoi.

Laulaja Vesta.

Laulaja Vesta. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Laulaja Vesta valmistelee uutta albumia. ”Aika on nyt niin arvaamaton, että ei voi kuin eläytyä siihen. Olen tosi onnellinen, että Valon säteet -kappaleeni on tässä elokuvassa.”

Näyttelijä Minna Kivelä.

Näyttelijä Minna Kivelä. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Näyttelijä Minna Kivelä julkaisee helmikuussa Paula Norosen kanssa yhteisen kirjan. Kivelän poika täytti kesällä 18 vuotta. ”Keväällä heräsin aamuisin lapsen koulun käyntiin, kun opettaja huuteli oppilaita etäyhteydellä.”

Näyttelijä Ernest Lawson.

Näyttelijä Ernest Lawson. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Näyttelijä Ernest Lawson on aktiivinen kahden pienen lapsen isä. ”Nuorempi on nyt puolivuotias. Joka päivä hän oppii jotain uutta”, Lawson totesi.

Näyttelijä Anna-Maija Tuokko.

Näyttelijä Anna-Maija Tuokko. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Näyttelijä Anna-Maija Tuokko nousee lavalle Kansallisteatterin Tuohtumus-näytelmässä. Ensi-iltaan Tuokko saapui kannustamaan hyvää ystäväänsä Elenaa.

Toimittaja Ina Mikkola.

Toimittaja Ina Mikkola. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Toimittaja Ina Mikkola on paiskinut töitä Tilipäivä -kokonaisuuden kanssa. ”Olemme saaneet aikaan konkreettisia muutoksia ihmisten elämissä. Se on ollut hieno juttu.”

Lue myös: Huijarisyndrooman oireista kärsivä Ina Mikkola: ”Vähättely on aika syvällä meissä suomalaisissa”

X