Näyttelijä Petteri Summanen täyttää 50 vuotta: ”Nelikymppiset oli vasta pari kuukautta sitten – Onkohan tässä nyt ihan laskettu oikein?”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Petteri Summanen
Pääroolissa nähdään 50 vuotta täyttävä Petteri Summanen. ”Herään aamuisin virkeänä tekemään asioita, jotka ovat mielekkäitä. Koen olevani fyysisesti ja henkisesti kunnossa. Se on jo suuri kiitollisuuden paikka.” © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Näyttelijä Petteri Summanen nähdään jälleen tutun miehen, Antti Pasasen, roolissa Tiina Lymin ohjaamassa Tarhapäivä-elokuvassa marraskuussa.

Eve Hietamiehen romaaniin perustuva leffa Tarhapäivä on jatkoa Yösyötölle, joka ilmestyi syksyllä 2017. Viime ajat Petteri Summanen on huhkinut päivätöissä kehityspäällikkönä Zodiac Finlandilla.

”Se on myös ollut mielekästä hommaa. Olen myös kirjoittanut ja ohjannut itse muun muassa Jarin ja Karin kesäloma– sarjan, joka alkaa huhtikuussa. Näyttelijän ammatti on jumalattoman hauskaa ja kivaa, mutta kun kirjoittaa ja ohjaa niin kokonaisuutta saa katsoa eri vinkkelistä. Aina löytyy uusia asioita, joita ei vielä osaa.”

Ikä on hiipinyt ylös yllättäen

Summanen täyttää maalikuun 20. päivänä 50 vuotta. Ikä on hiipinyt ylöspäin vähän yllättäen.

”Nelikymppiset oli vasta pari kuukautta sitten! Onkohan tässä nyt ihan laskettu oikein? Onneksi maaliskuu menee elokuvaa tehdessä, joten en pidä edes vaihtoehtona sitä, että alkaisin järjestää kekkereitä”, Summanen totesi.

Kuvat: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Galleria

X