Näyttelijä Pirjo Heikkilä nautti Onnela-sarjan kuvauksissa: ”Tuntui, että vain hengailin, join kahvia ja vaihdoin kuulumisia porukan kanssa”

Näyttelijä Pirjo Heikkilä muisteli paluuta Onnela-sarjan kakkoskauden kuvauksiin Onnelan pressitilaisuudessa Lasipalatsin Palmuhuoneessa Helsingissä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

”Siskonpeti on tauolla. Yhtään en tiedä, tehdäänkö sitä vielä joskus lisää”, näyttelijä Pirjo Heikkilä kertoi vierellään Onnelassa niin ikään näyttelevä Santtu Karvonen.

Näyttelijä Pirjo Heikkilä muisteli paluuta Onnela-sarjan kakkoskauden kuvauksiin Onnelan pressitilaisuudessa Lasipalatsin Palmuhuoneessa Helsingissä.
(Päivitetty: )
Teksti: Linda Martikainen

Näyttelijä Pirjo Heikkilä muisteli paluuta Onnela-sarjan kakkoskauden kuvauksiin kiireen keskellä. Kuvauspäivät veivät Heikkilältä vain viikon, joten tekeminen oli varsin leppoisaa.

”Tuntui, että vain hengailin, join kahvia ja vaihdoin kuulumisia porukan kanssa”, Heikkilä totesi Onnelan pressitilaisuudessa Lasipalatsin Palmuhuoneessa Helsingissä.

Tällä hetkellä Pirjo-ohjelmaa tekevä Heikkilä pääsi koettelemaan itseään myös uudessa Villien jäljillä -ohjelmassa, jossa hän reissaa lapsuudenystävänsä Kimmo Ohtosen kanssa.

”Se oli jännittävä reissu! En ole mikään maailmanmatkaaja enkä myöskään luontoihminen. En vietä hirveästi aikaa missään metsissä. WWF:n asiantuntijoita oli mukana ohjelmassa, joten siinä tulee yhdisteltyä asiaa ja viihdettä.”

Viime helmikuussa miesystävänsä kanssa kihlautunut Heikkilä ei hiiskahda tulevista häistä. Heikkilä löysi kihlattunsa kanssa sopivan kodin Töölöstä, mutta paluu kotikulmille Lahteen voisi joskus myös tulla kysymykseen.

Kuvat: Pekka Nieminen / Otavamedia

Galleria

X