Juontaja Shirly Karvinen viihtyy sinkkuna ja kiistää suhdehuhut jääkiekkoilija Siim Liivikin kanssa: ”Olemme ystäviä ja Fort Boyard Suomi -kilpailun joukkuekavereita”

Ex-missi ja radiojuontaja Shirly Karvinen, 24, vetää syksyllä kahta tv-ohjelmaa ja kilpailee kolmannessa. Eron jälkeen on aika keskittyä töihin.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Ex-missi ja radiojuontaja Shirly Karvinen, 24, vetää syksyllä kahta tv-ohjelmaa ja kilpailee kolmannessa. Eron jälkeen on aika keskittyä töihin.
Teksti: Linda Martikainen

Juonnat Viettele vaatteilla -deittiohjelmaa, millaisilla vaatteilla itse viettelisit?

”Varmaankin jollakin sellaisella, jossa olisi mukava olla. Moni ehkä ajattelee, että lähtisin korkkarit-bilemekkolinjalle, mutta mieluummin laittaisin verkkarit jalkaan ja olisin ilman meikkiä. Vaihdan aina kotiin tullessani puristavat vaatteet pois. Tykkään pukeutua arjessa mukavasti, juhlavaatteet ovat erikseen. Missivuoden aikana sain pitää ihan tarpeeksi mekkoja ja puristavia kenkiä.”

Olet juontajana myös Love Island Suomi -ohjelmassa. Oletko ollut omassa lähipiirissäsi hyvä Amor?

”No… joo! Olen seurustellut aika ison osan aikuiselämästäni, joten olen yrittänyt saattaa yhteen muita ihmisiä. Nyt sinkkuna olenkin uuden tilanteen edessä. Saa nähdä, saanko paria itselleni! Rakkaus on aina ihana asia. On ihanaa yhdistää ihmisiä.”

Millainen kokemus oli Fort Boyard Suomi -kilpailu? Miten valmistauduit kisaan?

”Tykkään treenata paljon, joten yritin valmistautua koitokseen henkisesti. Muutin treeniäni jonkin verran kokonaisvaltaisemmaksi ja yritin rohkaista pääkoppaani. On jännä, miten kilpailutilanteessa kaikki kuitenkin unohtuu. Adrenaliiniryöppy on niin valtava, että on oikeastaan ihan sama, miten on valmistautunut.”

Ohjelmassa olit samassa joukkueessa jääkiekkoilija Siim Liivikin kanssa – vähän aikaa sitten huhuttiin teidän lämpimistä väleistänne. Vieläkö viihdyt sinkkuna?

”Kyllä! Olen täysin sinkku. On hassua, miten nainen ja mies eivät saa olla ystäviä ilman, että siinä on aina väkisin pakko olla jotain. Siimin kanssa olemme ystäviä ja joukkuekavereita.”

Erosit kesällä poikaystävästäsi Vertti Harjuniemestä, millaiset ovat välinne nyt?

”Hyvät. Hän elelee omaa elämäänsä ja minä omaani. Keskityn töiden tekemiseen. Minusta on ihan mukavaa, ettei minun tarvitse murehtia mistään muusta, vaan voin tähdätä energiani vain ja ainoastaan työhön. Molemmat koiramme ovat nyt minulla, ja minulle ne myös jäävät.

Energiatasoni ovat nyt täydet. Minulla on ollut paras kesä vuosiin, heittämällä tähänastisista paras. Loma teki hyvää tässä uudessa elämänvaiheessa, jossa riittää haasteita. Radioon on ollut kiva palata, työkavereita oli ikäväkin. Heidän kanssaan olen tekemisissä oikeastaan enemmän kuin ystävieni.”

X