Näyttelijä Pihla Maalismaa Täydellinen joulu -elokuvan teosta: ”Välillä oli levotontakin – Huumorin määrä oli aika maksimi”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Lotta Lindroos, Pihla Maalismaa ja Maria Ylipää
 ”Loppuvuosi on täynnä kaikkea freelancerin sälää: äänitöitä, oman jutun kirjoittamista ja apurahojen odottelua”, kertoi näyttelijä Lotta Lindroos (vas.) vierellään kollegat Pihla Maalismaa ja Maria Ylipää (oik). © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Näyttelijä Pihla Maalismaa iloitsi ehdittyään Täydellinen joulu -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Helsingin Tennispalatsiin.

Täydellinen joulu -elokuvan tekemisestä oli lämpöiset muistot.

”Välillä oli aika levotontakin, kun miettii millä porukalla sitä tehtiin. Huumorin määrä oli aika maksimi”, kertoo Pihla Maalismaa.

Maalismaan kalenteriin ei ole viime aikoina juuri vapaata mahtunut. Hän vaikuttaa tällä hetkellä Turun Kaupunginteatterissa. Töitä on myös pääkaupunkiseudulla, joten työmatkakilometrejä Maalismaalle kertyy aika paljon.

”Asun puoliksi Turussa, mutta Turun lisäksi minulla on kämppä myös täällä. Minulla on tällä hetkellä kahden kaupungin syndrooma.”

Maalismaa myöntää, että välillä suhailu kahden kaupungin välillä käy raskaaksi.

”Siinä kohtaa olen joutunut tinkimään vähän henkilökohtaisesta elämästä, kun töitä on ollut kuutena päivänä viikossa. Mutta tämä on näitä ammatinvalintakysymyksiä.”

Maalismaa on viihtynyt todella hyvin teatterissa.

”Valtaosa kavereista on kuitenkin täällä tietysti kun olen Helsingistä kotoisin.”

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X