Pilvi Hämäläinen paljastaa, miten työstää jo uutta Putous-sketsihahmoaan: ”Alitajunta on työntänyt minulle yhtä tyyppiä koko ajan”

Jaa artikkeli
Lieksasta kotosin oleva Pilvi Hämäläinen ei ole koko syksyn aikana ehtinyt piipahtaa kotikonnuillaan. ”En edes muista milloin olen ollut Lieksassa viimeksi! Voi ei, nyt pitää äkkiä mennä sinne”, Hämäläinen havahtui.
Lieksasta kotosin oleva Pilvi Hämäläinen ei ole koko syksyn aikana ehtinyt piipahtaa kotikonnuillaan. ”En edes muista milloin olen ollut Lieksassa viimeksi! Voi ei, nyt pitää äkkiä mennä sinne”, Hämäläinen havahtui. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Näyttelijä Pilvi Hämäläinen kuvaili tuntojaan innostuneeksi uuden Putous-kauden näyttelijöiden julkistamistilaisuudessa Korjaamolla Helsingissä.

”Kun lopetin Putouksessa aloin jonkin ajan kuluttua nähdä jatkuvasti unia siitä. En päässyt ohjelmasta mitenkään eroon. Juuri edellisenä yönä olin taas nähnyt jotain Putous-unta, kun Essi (Hellén) soitti ja kysyi, että eikö vielä yksi vuosi. Heti se mahassa väpähti, oliko sitten kohtalo vai mikä”, Pilvi Hämäläinen kertoo.

Alitajunta luo sketsihahmon

Alitajunnan voimaan Hämäläinen on luottanut myös uuden sketsihahmon työstämisessä.

”Olen yrittänyt olla ajattelematta koko asiaa, mutta alitajunta on työntänyt minulle yhtä tyyppiä koko ajan. Pakko se on päästä tekemään tai muuten sekoaa pää, enkä pääse eroon siitä koskaan.”

”Enhän minä ole kenellekään mitään velkaa”

Pihla Hämäläisen taistelu huijarisyndroomaa vastaan jatkuu yhä.

”En minä siitä pääse varmaan ikinä! Voi kun tietäisit, miten paljon olen tämänkin päivän aikana itseäni ruoskinut. Jossain vaiheessa se meni sen takia niin ahdistavaksi kun minusta tuntui, että kaikki odottivat jotain tietynlaista minulta. Aloin liikaa peilaamaan siihen ja miettimään, että mitä minulta halutaan. Nyt olen vähän siitä päässyt. Putous-tauon aikana muistin, että niin, enhän minä ole kenellekään mitään velkaa.”

Lue myös: Näyttelijä Pihla Penttinen kärsi huijarisyndroomasta 

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X