Poliisi ja entinen keihäänheittäjä Taina Ojaniemi on tiukka mutsi: ”Olen asettanut tiukat rajat kasvatusasioissa”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Taina Ojaniemi
”Lopetin keihäänheiton isoon olkapääleikkaukseen, mutta joka päivä on pakko saada annos urheilua. Olen vetänyt meillä töissäkin kahvakuulatreeniä”, entinen keihäänheittäjä Taina Ojaniemi kertoi. © Kristiina Kurronen / Otavamedia
Keihäänheittäjänä ja sittemmin Poliisit -sarjasta tutuksi tullut poliisi Taina Ojaniemi (os. Uppa) jännitti osallistumista uudelle Selviytyjät Suomi -kaudelle.

Taina Ojaniemi osallistui uudelle Selviytyjät Suomi -kaudelle. Vastassa oli muita julkkiksia, mutta myös niin sanottu tavisten joukkue.

Ojaniemellä on kaksi lasta, joista nuorin täyttää lokakuussa neljä vuotta. Suurin haaste oli pitää koti-ikävä salassa muilta.

”Ikävä oli välillä ihan hirveää. En voinut näyttää sitä muille kisailijoille, joten pidin ikävän salassa. Odotin aina auringonlaskua. Katsoin joka ilta sitä rannalla ja sain silloin ajatukset kotiin.”, Ojaniemi kertoi Selviytyjät -pressissä Korjaamolla Helsingissä.

Taina Ojaniemi löysi poliisina työskentelevän Janne-puolisonsa yhteisten arvojen kautta.

Kotona Porissa työnjako on selvä: sisustamisesta tykkäävä Ojaniemi suunnittelee, Janne toteuttaa. Joka päivä Ojaniemen on myös päästävä urheilemaan, vaikka keihäs ei olekaan enää lentänyt uran päättymisen jälkeen.

Myös Ojaniemen teini-iässä oleva tytär on kova urheilemaan. Ojaniemi kuvailee itseään tiukaksi mutsiksi, joten mahdollisilla kosijoilla on haastetta.

”Olen asettanut tiukat rajat kasvatusasioissa.”

Kuvat: Kristiina Kurronen / Otavamedia

Galleria

X