Ravintoloitsija Henri Alén on korona-ajan kurittamasta arjestaan: ”Suurin huoleni on työntekijöistäni”
Henri Alénin luotsaama Finnjävel-ravintola sai syksyllä arvostetun Michelin-tähden, mutta pandemiarajoitukset ovat vaikuttaneet Alénin bisneksiin.
”Omalla kohdallani suurin huoleni on työntekijöistä”, ravintoloitsija Henri Alén sanoo.
Korona-aikana on ollut monelle masentava. Alén kehottaa hakemaan apua, koska kaikesta voi aina selvitä. Tärkeää on myös ymmärtää, ettei muutoksia tapahdu hetkessä.
”Tärkeää on olla kärsivällinen. Asiat eivät ratkea viikossa tai kahdessa”, Henri Alén painotti.
Kokki ja ravintoloitsija Alén tekee mielellään paluun MasterChef-ohjelman tuomaripöydän taakse.
”Kilpailijat ovat todella kovatasoisia,” Alén totesi MasterChefin pressipäivässä Maikkarin Pöllölaaksossa.