Henri Alénin luotsaama Finnjävel-ravintola sai syksyllä arvostetun Michelin-tähden, mutta pandemiarajoitukset ovat vaikuttaneet Alénin bisneksiin.
”Omalla kohdallani suurin huoleni on työntekijöistä”, ravintoloitsijaHenri Alén sanoo.
Korona-aikana on ollut monelle masentava. Alén kehottaa hakemaan apua, koska kaikesta voi aina selvitä. Tärkeää on myös ymmärtää, ettei muutoksia tapahdu hetkessä.
”Tärkeää on olla kärsivällinen. Asiat eivät ratkea viikossa tai kahdessa”, Henri Alén painotti.
Kokki ja ravintoloitsija Alén tekee mielellään paluun MasterChef-ohjelman tuomaripöydän taakse.
”Kilpailijat ovat todella kovatasoisia,” Alén totesi MasterChefin pressipäivässä Maikkarin Pöllölaaksossa.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.