Sipe Santapukilla yllätysten kesä – Jalka tulehtui ja tytär syntyi etuajassa

Apulanta-yhtyeen rumpalilla, The Voice Of Finland -ohjelman tähtivalmentajalla Simo ”Sipe” Santapukilla on takanaan elämänsä kenties mieleenpainuvin kesä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Apulannasta tuttu rumpali Sipe Santapukki on nyt kahden lapsen isä. Tulehtunut jalkakin kestää jo kävelemistä. ”Kunnossa se ei vielä ole, mutta toivottavasti sille ei tarvitse enää tehdä mitään.” Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Apulanta-yhtyeen rumpalilla, The Voice Of Finland -ohjelman tähtivalmentajalla Simo ”Sipe” Santapukilla on takanaan elämänsä kenties mieleenpainuvin kesä.
Teksti: Linda Martikainen

Ensin Simo ”Sipe” Santapukilla jalka leikattiin. Leikkaushaava tulehtui pahasti eikä jalka ole täysin kunnossa vieläkään. Sitten Santapukin ja hänen puolisonsa, entisen huippusuunnistajan Minna Kaupin tytär syntyi reippaasti etuajassa. Ilmoitus synnytyksen alkamisesta tuli takahuoneeseen juuri loppuneen Seinäjoen-keikan jälkeen.

”Keikan jälkeen takahuoneessa puhelin soi ja kuulin, että nyt on tilanne päällä. Sitten vain pojille ohjeistus, että nyt reput selkään, me lähdemme Lahteen. Annan siitä joukkuehengelle kiitoksen. Ei nimittäin montaa minuuttia mennyt niin kaikki olivat dösässä ja bussin keula liikkui kohti Lahden synnytyslaitosta”, Santapukki kertoi TVOF-pressissä Tavastialla Helsingissä.

Santapukilla on puolisonsa kanssa entuudestaan Ukko-poika, joka on nyt ylpeä isoveli. Yllätyksellisen elämän keskellä Santapukki halusi osoittaa vielä kiitokset rautaisille ammattilaisille.

”Kiitokset Päijät-Hämeen keskussairaalan porukoille, että kaikki meni hyvin.”

TVOF-pressi

Apulanta-yhtyeen laulaja Toni Wirtanen.

Apulanta-yhtyeen laulaja Toni Wirtanen. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Apulanta-yhtyeen laulaja Toni Wirtanen luotsaa tiimiä yhdessä Sipe Santapukin kanssa. ”Meillä on aika hyvä kommunikaatio Santapukin kanssa. Ymmärrämme toisiamme hirveän hyvin.”

Räppäri Redrama.

Räppäri Redrama. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Räppäri Redrama myönsi olevansa jääräpäinen etenkin musiikistaan. ”Olen tällainen kantapään kautta oppiva ihminen muutenkin. Juoksen seinään enemmän kuin kerran ennen kuin opin mitään.”

Juontaja Tinni Wikström.

Juontaja Tinni Wikström. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Juontaja Tinni Wikström muisteli mahtavaa road tripiä ystävänsä Antti Tuiskun kanssa. Matkalla Lofooteille ystävykset pelasivat reilusti Yatzya. ”Meillä on nyt Yatzy-nopat tatuoituna molemmilla kyljessä eli kaveritatskat! Se oli tälle poikkeukselliselle kesälle!”

Juontaja Elina Kottonen on nykyään kahden lapsen äiti.

Juontaja Elina Kottonen on nykyään kahden lapsen äiti. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Tilaisuudessa oli mukana myös juontaja Elina Kottonen, joka sai pari kuukautta sitten toisen lapsensa.

Pianisti Lenni-Kalle Taipale.

Pianisti Lenni-Kalle Taipale. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Pianisti Lenni-Kalle Taipaleella riittää taas soitto­keikkaa. ”Käytännössä helmikuusta asti menikin ilman mitään. Teki kyllä tosi hyvää. Olen laittanut itseäni kuntoon kaikin tavoin.”

Laulaja Anna Puu.

Laulaja Anna Puu. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Laulaja Anna Puu myöntää, että menneet TVOF-kaudet sotkeutuvat suloisesti omassa muistissa. ”Tietyt tyypit aina muistaa, mutta se, että osaisiko heidät sijoittaa oikeaan järjestykseen onkin toinen juttu.”

Lue myös: Iskelmälegenda Baddingin veljentyttö Katri Somerjoki kilpailee The Voice of Finlandissa: ”Nyt on minun aikani loistaa”

X