Somepersoona Sara Forsberg paljastaa tatuointinsa taustan: ”Se muistuttaa minua kristillisestä lapsuudestani”

”Olen uskonnollisesta perheestä, ja kristilliset arvot elävät elämässäni tänäänkin. Tatuointi muistuttaa minua perheestäni, kodistani ja arvoistani”, artisti ja some-persoona Sara Forsberg, 23, kertoo.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

"Olen uskonnollisesta perheestä, ja kristilliset arvot elävät elämässäni tänäänkin. Tatuointi muistuttaa minua perheestäni, kodistani ja arvoistani", artisti ja some-persoona Sara Forsberg, 23, kertoo.
(Päivitetty: )
Teksti: Linda Martikainen

Matkustelit pitkin maailmaa Pallon ympäri -ohjelmassa. Mikä oli haastavinta?

Siisteintä oli ainakin se, että pääsin käymään paikoissa, joissa olin aina halunnutkin käydä. Sellaisia olivat muun muassa Alaska, Vietnam ja Etelä-Afrikka.

Työreissuilla ei ole oikeastaan koskaan tullut mitään takapakkeja. Tällä reissulla sairastuin Aasiassa influenssaan. Se oli hirveää. Kuume nousi, ja kurkussani oli ihan kamala tunne. Oli vaikea alkaa sairastella, koska kuvausaikataulu oli tiukka. En päässyt edes sängystä ylös, keho vain pisti vastaan. Olin varma, että joudun lähtemään kotiin parantumaan. Onneksi siitäkin selvittiin.

Mitä opit itsestäsi reissun aikana?

Reissulla oli paljon fyysisiä juttuja, joissa meidän piti laittaa kunnolla kroppaa likoon. Löysin itsestäni paljon uusia puolia. En olekaan niin heikko kuin olen joskus ajatellut.

Asut Los Angelesissa. Muutatko joskus Suomeen?

Kotipesäni on edelleen Los Angelesissa, mutta en halua vielä tässä iässä luoda juuria mihinkään. En tee myöskään suunnitelmia, koska mikään ei kuitenkaan ikinä mene suunnitelmien mukaisesti. Voin ihan helposti kuvitella asuvani joskus taas Suomessa. Työni takia joudun kuitenkin reissaamaan paljon, joten sillä ei ole lopulta hirveästi väliä, missä kotikenttäni on.

Otit tatuoinnin goottikirkosta. Miksi?

Olen aina tykännyt goottilaisesta arkkitehtuurista. Näin kuvan goottikirkosta ja mietin, että joku tatuointi pitäisi saada käteen. Otin yhteyttä tatuointitaiteilijaan, joka sitten suunnitteli kuvan. Tatuointi muistuttaa minua myös kristillisestä lapsuudesta. Olen uskonnollisesta perheestä, ja kristilliset arvot elävät elämässäni tänäänkin. Tatuointi muistuttaa minua perheestäni, kodistani ja arvoistani.

Millainen on tyypillinen arkipäiväsi?

Kevään 2018 kuvaan yhtä televisiojuttua Suomessa. Sitten teen musiikkia New Yorkissa, ja sen jälkeen pitäisi käydä Ruotsissa ja Lontoossa. Usein poikaystäväni Hooman lähtee reissuilleni mukaan. Suomesta hän tykkää tosi paljon. Hooman fiilistelee etenkin suomalaista ruokaa ja luontoa. Hän rakastaa yli kaiken karjalanpiirakoita!

X