Taitoluistelija Emmi Peltosen kisakausi päättyi: ”Terveys ja turvallisuus on ensisijalla”

Jaa kaverilleTilaa Seura
Montrealin taitoluistelun MM-kisat peruttiin koronavirustilanteen vuoksi ja siihen loppui samalla taitoluistelija Emmi Peltosen kausi. ”On tosi outo fiilis. En odottanut, että kausi loppuisi näin.”
Montrealin taitoluistelun MM-kisat peruttiin koronavirustilanteen vuoksi ja siihen loppui samalla taitoluistelija Emmi Peltosen kausi. ”On tosi outo fiilis. En odottanut, että kausi loppuisi näin.” © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Montrealin MM-kisoihin koko kauden valmistautunut taitoluistelija Emmi Peltonen joutui pettymään, kun kisat peruttiin epidemian vuoksi.

Koronavirus on keikauttanut merkittävästi myös taitoluistelija Emmi Peltosen kisakautta.

”En ole edelleenkään pystynyt prosessoimaan sitä, että en olekaan lähdössä minnekään. Harmittaa tosi paljon. Koko kausi loppui nyt tähän”, Emmi Peltonen totesi Korresin Greek Yoghurt -kasvolinjan lanseeraustilaisuudessa G18 -juhlasalissa Helsingissä.

Emmi Peltosen päätös hämmensi laajasti

Tilanteesta huolimatta Peltosella riitti ymmärrystä kisajärjestäjien kovaan päätökseen. Myös Peltosen kanssakilpailijat ovat hyväksyneet tilanteen, vaikka se laajasti hämmensikin.

”Kaikki ymmärtävät, että terveys ja turvallisuus on ensisijalla. En halua, että kukaan tulee kipeäksi tai sairastuu pahasti.”

Helsingissä nykyään asuva Peltonen keskittyy seuraavaksi treenaamaan ensi syksyä varten ja olympialaisetkin siintävät kahden vuoden päässä. Kuluneen kevään aikana Peltosen on uutisoitu seurustelevan jalkapalloilija Eero Markkasen kanssa. ”Yhdessä ollaan”, Peltonen hymyili.

Lue myös: Kiira Korpi kertoo kolmesta elämästään: ”Minulla oli huoleton lapsuus, uravaihe ja nyt toinen aikuisuus”

Korresin lanseeraustilaisuus

Kauneusalan yrittäjä Katerina Jokinen emännöi Korresin tilaisuutta.

Kauneusalan yrittäjä Katerina Jokinen emännöi Korresin tilaisuutta. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Korresin tilaisuutta emännöinyt kauneusalan yrittäjä Katerina Jokinen jännitti, milloin hän pääsee takaisin Floridaan lastensa ja puolisonsa ex-jääkiekkoilija Olli Jokisen luo. Jokisten keskimmäinen tytär on diabeetikko ja siten koronan riskiryhmässä. ”Itse en pelkää, enemmän lapsen puolesta.”

Vilma Bergenheim on huolissaan läheisistään.

Vilma Bergenheim on huolissaan läheisistään. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Malli ja hyvinvointivalmentaja Vilma Bergenheim kantaa koronan takia huolta etenkin omista ja puolisonsa vanhemmista. ”He ovat yli 70-vuotiaita. Otamme tämän tosi vakavasti.”

Koronauutiset olivat saaneet myös näyttelijä Anna-Leena Sipilän varautumaan.

Koronauutiset olivat saaneet myös näyttelijä Anna-Leena Sipilän varautumaan. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

”Olen vanhan kansan ihminen. Mulla on aina pastaa, riisiä ja säilykkeitä kotona. Varmaan pari viikkoa selvitään”, näyttelijä Anna-Leena Sipilä kertoo.

Niina Kuhta Korresin Greek Yoghurt -kasvolinjan lanseeraustilaisuudessa.

Niina Kuhta Korresin Greek Yoghurt -kasvolinjan lanseeraustilaisuudessa. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Yrittäjä Niina Kuhta ei ole vielä muuttanut yhteen miesystävänsä kanssa. ”Pikkuhiljaa jossain vaiheessa. Tykkään omista sisustusjutuista, mutta pidän huolen myös siitä, että miehellä on mielellään oma autotalli ja man cave.”

Wanda Dubiel pohti terveysalan työntekijöiden jaksamista.

Wanda Dubiel pohti terveysalan työntekijöiden jaksamista. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Näyttelijä Wanda Dubielia askarrutti miten terveysalan ammattilaiset jaksavat paineen alla. ”Olen näytellyt niin monta kertaa lääkäriä, että minäkin saatan joutua töihin”, Dubiel naurahti tunnelmaa keventäen.

Emilia ”Emppu” Suhosen korvakorut ovat hänen avomiehensä käsialaa.

Emilia ”Emppu” Suhosen korvakorut ovat hänen avomiehensä käsialaa. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Kitaristi EmiliaEmppu Suhosen kotona ymmärretään taiteen päälle, sillä hänen avomiehensä on puuseppä. ”Hän on muun muassa tehnyt nämä korvakorut kierrätysmateriaalista.”

X