Teemu Roivainen ei ota paineita – ”Yritän suhtautua elämään niin, että saisin paljon positiivisia kokemuksia ja tutustua ihmisiin”

Vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen on työstänyt uutta levyä. Vuoden kohokohdaksi nousee kuitenkin oman tyttären syntymäpäivät.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kymmenen vuotta sitten tangokuninkaaksi kruunattu Teemu Roivainen on juuri julkaissut uuden sinkun.

Vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen on työstänyt uutta levyä. Vuoden kohokohdaksi nousee kuitenkin oman tyttären syntymäpäivät.
Teksti:
Linda Martikainen

Tähdet tähdet -ohjelmassa mukana ollut laulaja Teemu Roivainen nähdään tänä kesänä Seinäjoen Tangomarkkinoilla, josta hän sai oman kruununsa kymmenen vuotta sitten.

Laulukilpailuja Roivainen ei ole liiemmin jännittänyt.

”En ole hirveitä paineita ottanut mistään. Ne ovat olleet mahtavia kokemuksia. Yritän muutenkin suhtautua elämään niin, että saisin paljon positiivisia kokemuksia ja tutustua ihmisiin”, Teemu Roivainen kertoi hää- ja juhlapukuliike Niinattaren avajaisissa Helsingissä.

Tyttären syntymäpäivät tärkeä juhla

Teemu Roivaisen vuoden kohokohta on oman tyttären syntymäpäivät, joissa Roivainen vastaa cateringista.

”Hän täyttää heinäkuussa viisi vuotta. Synttärit ovat ainoat juhlat, jotka pitää joka vuosi järjestää kunnolla. Vastaan siitä, että kaikilla on hyvä olla ja valmistautumiseen menee monta päivää. En ole järjestänyt muita juhlia kuin lapseni synttärit. Teema on se, että nolla- ja satavuotias viihtyvät yhtä hyvin.”

Lue myös: Ex-pariskunta Saara Aalto ja Teemu Roivainen: ”Eromme jälkeen olemme olleet yhä tiiviisti tekemisissä”

Teemu Roivainen lähtee joulukiertueelle

Tähdet, tähdet -kilpailu oli Roivaiselle upea kokemus, vaikka voiton veikin Hanna Kinnunen.

”Teemme Hannan kanssa yhdessä joulukiertueen. Päätimme sen jo kuvausten aikana.”

Teemu Roivainen on myös istunut studiossa ja tehnyt uutta levyä, jonka ensimmäinen sinkku, Feeniks, julkaistiin toukokuun lopulla.

Lue myös: Ronskius ja huumori yhdistää mikin takana – Jenni Alexandrova ja Hanna Kinnunen: ”Emme kilpaile toistemme kanssa”

Mitä kuuluu muille?

Niina Kuhta avasi tiukalla aikataululla Niinatar-hääpukuliikkeensä, ja apukäsiäkin riitti. ”Isä on tehnyt yli 200 tuntia! Eläke-isukki on ihan uusilla urilla ja uskoutunut tälle projektille. Hän joutui välissä sairaalaankin ja skarppasi sitten. Siinä on kaikki omistautuminen, mitä voi olla”, Kuhta totesi vierellään aviomies Jussi Kuhmonen.
Niina Kuhta avasi tiukalla aikataululla Niinatar-hääpukuliikkeensä, ja apukäsiäkin riitti. ”Isä on tehnyt yli 200 tuntia! Eläke-isukki on ihan uusilla urilla ja uskoutunut tälle projektille. Hän joutui välissä sairaalaankin ja skarppasi sitten. Siinä on kaikki omistautuminen, mitä voi olla”, Kuhta totesi vierellään aviomies Jussi Kuhmonen. © Tiia Ahjotuli
Juontaja Lloyd Libiso ystävystyi Niina Kuhdan kanssa Selviytyjät-ohjelmassa. ”Meistä tuli hyvät kaverit. Olin Niinan häissäkin. Oli kunniatehtävä olla vieraana ja todistaa se upea hetki”, kertoi Libiso, joka työstää myös ensimmäistä kirjaansa.
Juontaja Lloyd Libiso ystävystyi Niina Kuhdan kanssa Selviytyjät-ohjelmassa. ”Meistä tuli hyvät kaverit. Olin Niinan häissäkin. Oli kunniatehtävä olla vieraana ja todistaa se upea hetki”, kertoi Libiso, joka työstää myös ensimmäistä kirjaansa. © Tiia Ahjotuli
”Meille kuuluu hyvää. Aikuiset tyttömme asuvat Helsingissä. Alexandra ja Isabella ovat mukana myös missitouhussa. Veeti on armeijassa ja nuorimmainen kesälomalla. Harri täyttää 50 vuotta, eli meillä on juhlat. Lähdemme myös Pariisiin”, kertoi Miss Suomi -kisoja luotsaava Sunneva Sjögren.
”Meille kuuluu hyvää. Aikuiset tyttömme asuvat Helsingissä. Alexandra ja Isabella ovat mukana myös missitouhussa. Veeti on armeijassa ja nuorimmainen kesälomalla. Harri täyttää 50 vuotta, eli meillä on juhlat. Lähdemme myös Pariisiin”, kertoi Miss Suomi -kisoja luotsaava Sunneva Sjögren. © Tiia Ahjotuli
Ex-missi, somevaikuttaja Sara Chafakin koira rakastaa kesän lämpöä, mutta koiralta irronnut kannuskynsi on aiheuttanut harmia. ”Kaksi viikkoa sitten kaikki kynnet leikattiin. Koiralle tuli lisäksi vekki, joka jouduttiin tikkaamaan. Katsoin prosessia ja mietin, miksi rakkaani joutuu kärsimään”, Chafak kertoi.
Ex-missi, somevaikuttaja Sara Chafakin koira rakastaa kesän lämpöä, mutta koiralta irronnut kannuskynsi on aiheuttanut harmia. ”Kaksi viikkoa sitten kaikki kynnet leikattiin. Koiralle tuli lisäksi vekki, joka jouduttiin tikkaamaan. Katsoin prosessia ja mietin, miksi rakkaani joutuu kärsimään”, Chafak kertoi. © Tiia Ahjotuli
Laulaja Milana Misic astui taannoin rappusissa sen verran pahasti, että hänen nilkastaan repesi akillesjänne. ”Nyt minulla alkaa kesäteatterin treenikausi. Se on kiertävä esitys, jonka ensi-ilta on heinäkuussa. Siihen mennessä minun pitäisi saada normaali tennari jalkaan”, Misic kertoi.
Laulaja Milana Misic astui taannoin rappusissa sen verran pahasti, että hänen nilkastaan repesi akillesjänne. ”Nyt minulla alkaa kesäteatterin treenikausi. Se on kiertävä esitys, jonka ensi-ilta on heinäkuussa. Siihen mennessä minun pitäisi saada normaali tennari jalkaan”, Misic kertoi. © Tiia Ahjotuli

Lue myös: Milana Misic paljastaa – Kääpiösnautseri toimi Amorina: ”Domi oli suurin syy, miksi ihastuin mieheeni”

X