Teresa Välimäki on ollut puolisonsa kanssa 15 vuotta, mutta pari on asunut jo vuosia erillään – Yhteiselo eri osoitteissa toimii: ”Olen introvertti”

Ikä tekee tehtävänsä. Teresa Välimäki paljastaa olevansa levollisempi nykyään.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Tv-kokki Teresa Välimäki asuu erillään puolisostaan.

Ikä tekee tehtävänsä. Teresa Välimäki paljastaa olevansa levollisempi nykyään.
(Päivitetty: )
Teksti:
Linda Martikainen

Tv-kokki ja yrittäjä Teresa Välimäki saapui iloisella mielellä Bollingerin järjestämälle samppanjaillalliselle, jossa lanseerattiin La Grande Année 2015 -vuosikertasamppanja.

”Poikani Akun joukkue BC Nokia on voittanut koripallon SM-mestaruuden eli Korisliigan! Hän on ollut ensimmäistä vuotta siellä. Olen nyt suomenmestarin äiti”, Teresa Välimäki riemuitsi ravintola Savoyssa Helsingissä.

Jälleen Ranskaan lomallaan suuntaava Välimäki on tehnyt myös uutta telkkariohjelmaa Risto Mikkolan kanssa.

Teresa Välimäki elää oman näköistä elämää

Teresa Välimäki on ollut puolisonsa kanssa yhdessä viisitoista vuotta, mutta pari on asunut kolme vuotta erillään. Yhteiseloa eri osoitteissa hän suosittelee kaikille pariskunnille, jos sellainen tuntuu hyvältä.

”Toimii! Olen introvertti: tykkään olla ihmisten keskuudessa, mutta raja tulee aina jossain vastaan. Tykkään tosi paljon olla myös yksin.”

Välimäki muistutti, että on erilaisia tapoja elää oman näköistä elämää.

”Paitsi lasikatot myös monet patriarkaaliset tottumukset parisuhteesta sietävätkin saada vähän tuuletusta.”

Välimäen elämä on muuttunut paremmaksi iän myötä.

”Tiedän mitä haluan. En ajattele elämästä enää niin, että jotakin pitäisi olla aina enemmän. Minulla on kauhean levollinen olo.”

Lue myös: Anna-lehti: Teresa Välimäki ymmärsi jo nuorena, ettei hänen tarvitse hävetä vanhempiensa alkoholismia – ”Ongelmat eivät olleet minun syytäni”

Mitä kuuluu muille?

Laulaja Anna Puu saapui samppanjaillalliselle tuottajapuolisonsa Jukka Immosen kanssa. Puu jää tämän kesän jälkeen tauolle määrittelemättömäksi ajaksi.
Laulaja Anna Puu saapui samppanjaillalliselle tuottajapuolisonsa Jukka Immosen kanssa. Puu jää tämän kesän jälkeen tauolle määrittelemättömäksi ajaksi. © Tiia Ahjotuli
Marja Hintikka ja Ile Uusivuori saivat järjestettyä itselleen vapaaillan. Uusivuori saapui tilaisuuteen Masked Singerin kuvauksista. ”Kun lähdemme jonnekin kahdestaan, se on aina palapeli. Tänään oli kahdella lapsella kaverisynttärit ja yhdellä futismatsi”, Hintikka kertoi.
Marja Hintikka ja Ile Uusivuori saivat järjestettyä itselleen vapaaillan. Uusivuori saapui tilaisuuteen Masked Singerin kuvauksista. ”Kun lähdemme jonnekin kahdestaan, se on aina palapeli. Tänään oli kahdella lapsella kaverisynttärit ja yhdellä futismatsi”, Hintikka kertoi. © Tiia Ahjotuli
Vuorijuoksusta innostunut vuorikiipeilijä Lotta Hintsa kärsii aikaerorasituksesta siinä missä muutkin. ”Olen tehnyt valmentajan kanssa jet lag -strategioita. Olen mennyt välillä soitellen sotaan, kun olen unohtanut, mitä jet lag voi olla. Mitä enemmän vaihteluja tulee, niin sitä vaikeammaksi menee”, Hintsa kertoi vierellään näyttelijäpuoliso Sebastian Rejman.
Vuorijuoksusta innostunut vuorikiipeilijä Lotta Hintsa kärsii aikaerorasituksesta siinä missä muutkin. ”Olen tehnyt valmentajan kanssa jet lag -strategioita. Olen mennyt välillä soitellen sotaan, kun olen unohtanut, mitä jet lag voi olla. Mitä enemmän vaihteluja tulee, niin sitä vaikeammaksi menee”, Hintsa kertoi vierellään näyttelijäpuoliso Sebastian Rejman. © Tiia Ahjotuli

Lue myös: ”Teen lopettamispäätöksen kerran vuodessa” – Kun Lotta Hintsa etsii motivaatiota vuorikiipeilyyn, Aki-isän sanat kirkastavat ajatukset

Tv-toimittaja Arman Alizad edusti yhdessä puolisonsa, meikkitaiteilija Senay Cocon kanssa. ”Lomaa on ja jonkin verran matkustelua sekä lasten kanssa että keskenämme. Voi kun tulisi sään puolesta hyvä kesä”, Alizad kertoi.
Tv-toimittaja Arman Alizad edusti yhdessä puolisonsa, meikkitaiteilija Senay Cocon kanssa. ”Lomaa on ja jonkin verran matkustelua sekä lasten kanssa että keskenämme. Voi kun tulisi sään puolesta hyvä kesä”, Alizad kertoi. © Tiia Ahjotuli

Lue myös: Arman Alizad ja Senay Coco avautuvat suhteestaan sekä arkensa ylä- ja alamäistä – ”Nyt neljän vuoden jälkeen palaset ovat loksahdelleet paikoilleen”

Ex-Miss Suomi Essi Unkuri kertoi valmistuneensa radiotoimittajaksi Laajasalon opiston medialinjalta. ”Olen nyt työharjoittelussa Radio Suomipopilla. Siellä on mennyt tosi kivasti kevät. Katsotaan nyt mitä elämä tuo”, Unkuri kertoi vierellään ystävä Beata Leppilampi.
Ex-Miss Suomi Essi Unkuri kertoi valmistuneensa radiotoimittajaksi Laajasalon opiston medialinjalta. ”Olen nyt työharjoittelussa Radio Suomipopilla. Siellä on mennyt tosi kivasti kevät. Katsotaan nyt mitä elämä tuo”, Unkuri kertoi vierellään ystävä Beata Leppilampi. © Tiia Ahjotuli
X