The Voice of Finland -juontaja Elina Kottonen elää rauhallista perhe-elämää vastapainona keikkatyöläisen arjelle

Seura tapasi juontaja Elina Kottosen The Voice of Finland -ohjelman kick off-tilaisuudessa ravintola Maxinessa Helsingissä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Radio Aallon viikonlopuissa äänessä oleva juontaja Elina Kottonen tekee myös Livillä nähtävää Vieraissa -ohjelmaa. ”Meidän pariterapiaa oli se, että kävimme Laurin kanssa kahdestaan reissussa. Lapsi pärjäsi hienosti vanhemmillani – kuin myös mekin matkalla.”

Seura tapasi juontaja Elina Kottosen The Voice of Finland -ohjelman kick off-tilaisuudessa ravintola Maxinessa Helsingissä.
(Päivitetty: )
Teksti: Linda Martikainen

The Voice of Finland -ohjelman toinen juontaja Elina Kottonen on pian kolme vuotta täyttävän tytön äiti. Kottonen elää rauhallista perhe-elämää, ja se jos mikä sopii vastapainoksi keikkatyöläisen arjelle.

”Teemme mieheni kanssa keikkatöitä, joten tilanne on ollut täydellinen. Olemme saaneet pitää yllä ammattitaitoamme, mutta myös viettää aikaa kotona. Tiedän olevani etuoikeutettu, aika harvalla on mahdollisuutta samaan”, kertoi Kottonen TVOF-ohjelman kick off-tilaisuudessa ravintola Maxinessa Helsingissä.

Kottosella on yksi lapsi radiojuontaja Lauri Kottosen kanssa. Tyttären uhmaikä on jo kolkutellut Kottosten ovea.

”Hän on herkkä ja temperamenttinen tyttö ja sehän on hieno yhdistelmä”, Kottonen nauroi.

Erityisen herkkä on ollut myös TVOF-kausi, kun tähtivalmentaja Olli Lindholm menehtyi yllättäen. Kottonen ehti työskennellä Lindholmin kanssa kahden vuoden ajan.

”Olli oli kulmikas, ihana, lempeä ja lämmin persoona. Suren myös kollegojen puolesta, jotka ehtivät tulla Ollin kanssa todella läheisiksi ystäviksi.”

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X