Upea Anni Hautala hehkuu onnea: ”Olen mennyt kihloihin!”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Anni Hautala on mennyt kihloihin Niko Kivelän kanssa.
Anni Hautala on mennyt kihloihin rakkaansa Niko Kivelän kanssa. © Tiia Ahjotuuli / Otavamedia
Juontaja Anni Hautala oli RadioGaalassa juhlatuulella, sillä avopuoliso Niko Kivelä kosi rakastaan hiljattain. Nyt vasemman käden nimettömässä kimaltaa kaunis kihlasormus.

Helsingin Messukeskuksessa järjestetyssä RadioGaalassa jaettiin perjantaina 16.3. joukko radioalan palkintoja. Yleisön suursuosiota nauttiva Jaajo Linnonmaa voitti Vuoden radiojuontajan palkinnon jo kahdeksatta kertaa.

Yleisö äänesti myös hänen, Anni Hautalan ja Juha Perälän ohjelman, Radio SuomiPopin Aamulypsyn Vuoden radio-ohjelmaksi. Vuoden radioksi valittiin Radio Nova.

Niko Kivelä on stand up -koomikko, joka kihlautui Anni Hautalan kanssa.

Stand up -koomikko Niko Kivelä osallistui marraskuussa Annin ruokakirjan julkistamistilaisuuteen. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Uusperhearkea stand up -koomikko Niko Kivelän kanssa

Radiojuontaja Juha Perälä kosi rakastaan Noora Alhoa taannoin Floridassa, mutta nyt myös Anni Hautalalla oli iloisia uutisia kerrottavanaan.

”Olen juhlatuulella! Olen mennyt kihloihin, se ei ole mikään salaisuus”, Anni Hautala paljasti Seuralle Katri Niskasen suunnittelemassa asussa nimettömässä kimaltavaa kihlasormustaan vilauttaen.

Hautala ja avomies, stand up -koomikko Niko Kivelä ovat pitäneet uusperhearjestaan tähän asti matalaa profiilia. Kummallakin on yksi lapsi edellisistä liitoistaan.

X