Mikä sai punkkarin Vain elämää -ohjelmaan? – Vesa ”Vesku” Jokinen: ”Klamydialla on aina ollut hyvin paljon sanottavaa”

50 vuotta alkuvuodesta täyttänyt Jokinen pitää itsensä kunnossa kickboxingin ja avantouinnin avulla, jota hän on harrastanut jo yli 10 vuotta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

 ”Me olemme laulaneet lasten oikeuksista ja vaikka mistä. Nyt on hyvä saattaa ihmisten tietoisuuteen sitä, että meillä on muutakin sanottavaa kuin mopolla suohon ajaminen”, Klamydia-yhtyeen Vesku Jokinen totesi.

50 vuotta alkuvuodesta täyttänyt Jokinen pitää itsensä kunnossa kickboxingin ja avantouinnin avulla, jota hän on harrastanut jo yli 10 vuotta.
Teksti: Linda Martikainen

Klamydia-yhtyeen nokkamies Vesa ”Vesku” Jokinen kiitti muita Vain elämää –kollegoitaan panostuksesta ja suuresta vaivannäöstä omia versioita kohtaan. Punkkarin suostumiseen ohjelmaan oli muitakin syitä.

”Tulin tänne senkin takia, että Klamydialla on aina ollut hyvin paljon sanottavaa. Välttämättä ne eivät ole avautuneet isolle yleisölle ottaen huomioon raa’an musiikkityylin”,  Vesa Jokinen totesi Vain elämää -pressissä Kalastajatorpalla Helsingissä.

Saunan lauteilla tapahtuvat yllättävimmät kohtaamiset ja kuulee parhaimmat tarinat.

”Lauteilla on kiva istua ja kuunnella tarinoita ajoilta, jolloin itse ei ollut vielä edes syntynyt. Viimeksikin eräs vanha merimies kertoi olleensa Honolulun satamassa silloin, kun Kennedy ammuttiin. Saunassa olen kuullut monta veret seisauttavaa tarinaa.”

Vesa Jokisen oma poika on nyt 12-vuotias.

”Vuosi tai kaksi menee, niin poika on pidempi kuin faijansa. Tulee iso äijä.”

Vain elämää ja upeat Satulinnan upeat artistit

Laulaja Arja Koriseva haluaa oppia tekemään sanoituksia.

Laulaja Arja Koriseva haluaa oppia tekemään sanoituksia. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Laulaja Arja Korisevalla riittää kiireitä Kontio & Parmaksen kuvauksissa. Tulevaisuudessa Koriseva haluaa oppia tekemään myös sanoituksia.

”Haluan löytää sen oman tyylini tehdä tekstejä.”

Lue myös: Rakastetuin tangokuningatar Arja Koriseva on laulanut lavoilla jo yli 42 vuotta – mikä on Arjan suosion salaisuus?

Laulaja Ressu Redford.

Laulaja Ressu Redford. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Laulaja Ressu Redford on seurustellut naisystävänsä kanssa jo neljä vuotta, mutta saman katon alla he eivät asu.

”Henkilökohtaisessa elämässä on ihan onnellinen tilanne.”

Jannika B on ottanut hyödyn irti keikkatauosta.

Jannika B on ottanut hyödyn irti keikkatauosta. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Laulaja Jannika B on ottanut hyödyn irti pidempään jatkuneesta keikkatauosta, josta on alkanut pilkistää sen positiivinen puoli.

”Pakkopysähtyminen on tehnyt tosi hyvää. Nyt sitä tajuaa, miten ylikierroksilla sitä on ollut aika hektisten vuosien jälkeen. Kerrankin olen pystynyt rauhoittumaan.”

Laulaja Reino Nordin.

Laulaja Reino Nordin. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Laulaja Reino Nordin ­kuvaili Vain elämää -taipaletta hauskaksi ja voimaannuttavaksi. Koronan keskellä Nordin on panostanut golfiin, itsensä kehittämiseen ja henkiseen kasvuun.

Stigin lapset ovat nyt 6- ja 10-vuotiaita.

Stigin lapset ovat nyt 6- ja 10-vuotiaita. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

”Lapsemme eivät hirveästi tykkää sellaisesta musiikista, jossa lauletaan. He tykkäävät kaikesta elektronisesta tsäkätyksestä, missä ei ole laulua. Teknolapsia”, kertoi Stig, jonka muksut ovat nyt 6- ja 10-vuotiaita.

Mariska on ahkeroinut joululaulujen ja kirjallisuuden parissa.

Mariska on ahkeroinut joululaulujen ja kirjallisuuden parissa. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Laulaja Mariska on ahkeroinut viime aikoina joululaulujen parissa ja tulossa on myös lisää lasten kirjallisuutta. Mariskalla on reilu nelivuotias tytär, jolle ei äidin kirjoja tuputeta.

”Se voi olla, että oma vanhempi ei ole se ykkösjuttu, varsinkaan mitä vanhemmaksi tullaan.”

Herra Ylppö.

Herra Ylppö. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Laulaja Herra Ylpön tekemä taide-elokuva on leikkausvaiheessa. Leffailtoja Ylppö ei ole juurikaan viettänyt uuden rakkaansa kanssa.

”Kyllä me olemme enemmän istuneet jossain tammen alla.”

X