Vappu Pimiä: Yhden illan pussailukaverista tulikin aviomies

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Vappu Pimiä pitää huolta parisuhteestaan pussailemalla. © TOMMI TUOMI/OTAVAMEDIA
Juontaja Vappu Pimiä tapasi tulevan aviomiehensä Teemu Huuhtasen Tahkolla pääsiäisenä 2009. Ilmassa oli sähköä, mutta rakkaus syttyi hitaasti.

 Vappu Pimiä oli eronnut vain puoli vuotta aikaisemmin kohdatessaan kiinnostavan sinkkumiehen Tahkon lomakeskuksessa pääsiäisenä kahdeksan vuotta sitten.

Hän oli pelialan liikemies Teemu Huuhtanen, joka asui tuolloin Yhdysvalloissa. Huuhtanenkin oli vastikään eronnut.

Siksi Tahkon yössä ei vielä ounasteltu hääkellojen soittoa vaan pidettiin hauskaa.

”Ajattelin vain, että tuosta kiva pääsiäisromanssi, tälle illalle pussailukaveri”, Pimiä kertoo uusimmassa Seurassa.

Pussailukaverista kehkeytyi seurustelukumppani vasta puolitoista vuotta myöhemmin, mutta sen jälkeen suhteesta on kasvanut vahva liitto. Pimiä ja Huuhtanen menivät naimisiin 2013 ja heillä on kaksi tytärtä, jotka ovat vain lujittaneet pariskunnan rakkautta.

Vappu Pimiä huoltaa parisuhdetta pussailemalla

”Sanotaan, ettei kellään pikkulasten vanhemmilla mene hyvin, mutta meillä kyllä menee!”

Pimiä pitää huolta parisuhteestaan pussailemalla edelleen usein, käymällä miehensä kanssa keväisin kahdenkeskisellä ulkomaanmatkalla ja ylipäänsä huolehtimalla, että toisella on hyvä olla.

”Jos Teemu päättäisi lähteä jonkun toisen matkaan, menisin varmaan peilin eteen, katsoisin pitkään ja miettisin, että mitä hittoa mä tein väärin.”

Maajussille morsian -sarjaa tänä syksynä juontava Pimiä kertoo tämän viikon Seurassa paitsi avioliitostaan myös urastaan, terveydestään ja raha-asioistaan. Lue lisää Seurasta numero 35/2017 tai hanki lukuoikeus digilehteen.

 

 

 

X