Kuka heistä on Lemmikkien Päivänsäde 2019? – Äänestä suosikkiasi ja voit voittaa lehden vuosikerran!

Lemmikkien Päivänsäde on Seuran oma kuvakilpailu.
© Otavamedia
Saimme jälleen runsaasti kuvia Lemmikkien Päivänsäde -kilpailuun. Toimituksen viisihenkinen raati valitsi nämä 30 kuvaa loppukilpailuun. Nyt sinä voit äänestää voittajan!

Lemmikkien Päiväsäde –kilpailuun lähetettiin tänä vuonna valtavasti toinen toistaan valloittavampia lemmikinkuvia. Toimituksen raadin vaikea tehtävä olikin valita tästä joukosta nämä 30 finalistia, joista nyt yleisö voi äänestää voittajan.

Kuka voittaa Seuran kuvakilpailun? Anna nyt äänesi!

Tutustu finalisteihin ja äänestä suosikkiasi oheisella lomakkeella viimeistään 18. kesäkuuta.

Äänestäjien kesken arvotaan Seuran, Vivan, Kotilääkärin tai Ristikkolehden vuosikerta. Arvonnan voittaja saa itse päättää, minkä näistä lehdistä haluaa.

Päivänsäde palkitaan tuotepalkinnolla ja ammattikuvaajan valokuvasessiolla

Lemmikkien Päivänsäde palkitaan Dagsmark Petfoodin tuotepaketilla.

Lisäksi voittaja pääsee ammattivalokuvaajan kuvattavaksi ja omistaja saa itselleen ison kuvan lemmikistään kehystettynä.

Äänestys on päättynyt. Kiitos osallistumisesta!