Äänestä ja voit voittaa lehden vuosikerran! Kuka näistä on Lemmikkien Päivänsäde 2018?

Anna äänesi suosikillesi. Äänestä viimeistään 5.7.2018
Saimme satoja kuvia Lemmikkien Päivänsäde -kilpailuun. Toimituksen kuusihenkinen raati valitsi näistä 30 kuvaa loppukilpailuun. Nyt sinä voit äänestää voittajan!

Osallistu nyt Seuran lemmikkiaiheiseen kuvakilpailuun ja voit voittaa upeita palkintoja! Tutustu tämän jutun lopussa olevaan kuvagalleriaan, jossa finaaliin päässeille lemmikeille on annettu omat numerot. Paina mieleesi suosikkisi numero ja valitse se oheisen lomakkeen valikosta. Täytä myös yhteystietosi lomakkeeseen.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan vuosikerta

Äänestäjien kesken arvotaan Seuran, Vivan, Kotilääkärin tai Ristikkolehden vuosikerta. Arvonnan voittaja voi itse päättää, minkä näistä lehdistä  haluaa.

Kolme suosituinta lemmikkiä palkitaan

Kolmen eniten ääniä keränneen lemmikin omistajat palkitaan Puuilon lahjakortilla.

Arvoimme jo kaikkien lemmikeistään kuvia lähettäneiden osallistujien kesken Puuilon 50 euron arvoisen lahjakortin. Sen voitti Riitta Kähärä Noormarkusta.

Toimi heti – äänestysaika päättyy 5.7.2018 klo 24

Äänestys on päättynyt. Kiitos osallistumisesta!

Galleria