Arvonta! Kerro hauskin juhlamuistosi ja voita Jokipiin Pellavan Vappu Keittiössä -malliston 104 euron arvoinen tuotepaketti!

Kerro Viva-lehdelle mieleenjäävimmistä juhlistasi! Arvomme kaikkien vastanneiden kesken Vappu keittiössä -malliston tuotepaketin.

Arvonta: Kerro hauskin juhlamuistosi ja voita!

Kerro Viva-lehdelle mieleenjäävimmistä juhlistasi tai kotibileistä! Juhlitko kansallispuvussa, kotelomekossa vai Beaversin farkuissa? Loiko tunnelman mieskuoro, tango vai Suomi-rock?

Viva-lehti haluaa kuulla hauskoista juhlistasi, niiden villeimmistä tai koskettavimmista hetkistä. Jaa kanssamme myös yksityiskohtia asustasi, kampauksestasi, tarjoiluista ja juhlien musiikista.

Juhlistko 50-luvulla kansallispuvussa tai mirri kaulassa? Twistasitko 60-luvulla kotelomekossa aamuun asti? Juhlitko 70-luvun kotibileissä Omppupompun voimalla ja Hassisen koneen tahdissa? Itkitkö, kun sinulle pidettiin juhlapuhe tai sait lahjaksi kotikuntasi viirin?

Lähetä muistosi lomakkeella 24.2.2020 mennessä – klikkaa tästä!

Julkaisemme osan tarinoista kesällä ilmestyvässä Viva-lehdessä.

Voit myös osallistua arvontaan lähettämällä sähköpostia otsikolla Vivan juhlamuisto osoitteseen [email protected] – kuvia voit lähettää sähköpostin liitteenä.

Huomioithan, että Otavalla on oikeus käyttää kuvia sekä lehdessä että nettisivuillaan.

Arvonta päättyy 24.2. – voita upea tuotepaketti!

Arvomme kaikkien kirjoituksia lähettäneiden kesken yhden Jokipiin Pellavan Vappu Keittiössä -malliston tuotepaketin: Ornamentti-kaitaliinan 45 x 140 cm, kaksi Ornamentti-keittiöpyyhettä 45×55 ja Ornamentti-leikkuu-tarjoilulaudan. Tekstiilit ovat vaaleasävyistä pellavaa, tarjoilualusta koivua.

Palkinnon arvo on 104 euroa.

Voita itsellesi Vappu Pimiän tekstiilimalliston Vappu Keittiössä -tuotepaketti.

Arvonta! Voita itsellesi Vappu Pimiän tekstiilimalliston Vappu Keittiössä -tuotepaketti.

Hae myös Vivan muuttumisleikkiin!

Etsitko uutta pukeutumistyyliä? Haluatko ammattilaisen apua myös hiuksillesi ja meikkiin? Tule mukaan muuttumaan! Viva-lehden tiimi päivittää tyylisi. Tervetuloa hauskaan muuttumispäivään Helsinkiin.

Hae Viva-lehden muuttujaksi klikkaamalla tästä.

Lisää kilpailuita ja arvontoja löydät seura.fi/kilpailut-sivuilta.