Äänestä Kansakunnan kasvoa!

Seura etsii 80-vuotisjuhlansa kunniaksi merkittävintä, elossa olevaa suomalaista. Kuka on sinun mielestä kansakunnan kasvo? Äänestä ja voita kirjapalkinto!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Äänestä heistä tai nimeä oma ehdokkaasi! Kuvat: Skoy.

Teksti:
Raija Vesala

Kaksikymmentä vuotta sitten Seura etsi vuosisadan suomalaista miestä ja naista. Tuolloin äänestyksen voittivat Ansa Ikonen ja Arvo Ylppö. Nyt etsimme julkisuuden henkilöä, joka parhaiten edustaa suomalaisuutta.
Voit valita suosikkisi yllä olevista kuvista tai ehdottaa julkisuuden henkilöä kuvagallerian ulkopuolelta.

Äänestys päättyy 31.3. 2014 ja voittaja julkistetaan Seuran 80-vuotisjuhlanumerossa, joka ilmestyy 8.5. 2014.
Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme kymmenen kirjapalkintoa.