Kenestä Päivänsäde 2013?

Odotettu Suomen Päivänsäde-kilpailumme alkaa jälleen. Onko lähipiirissäsi, suvussa tai ystävillä pientä lasta? Ikuista hänen aurinkoisin ilmeensä!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Seuran Päivänsäde 2012 oli salolainen Saana Heikkilä.

Odotettu Suomen Päivänsäde-kilpailumme alkaa jälleen. Onko lähipiirissäsi, suvussa tai ystävillä pientä lasta? Ikuista hänen aurinkoisin ilmeensä!
(Päivitetty: )
Teksti:
Seuran toimitus

Valokuvien lähetysaika on päättynyt!

 

Seuran tunnettu Päivänsäde-kilpailu järjestettiin ensi kerran jo vuonna 1958.

Joka vuosi lukijat ovat lähettäneet satoja pikkuisten kuvia, joista toimituksemme raati tänäkin vuonna tekee alkukarsinnan. Lukijat äänestävät lopullisen voittajan raadin valitsemista 50 ehdokkaasta, jotka julkaistaan 8. toukokuuta ilmestyvässä Seurassa numero 19 ja Seuran nettisivuilla.

Kilpailun ratkettua teemme jutun vuoden 2013 Päivänsäteestä ja hänen perheestään.

Lapsen kasvojen tulee näkyä valokuvassa kokonaan. Kuva ei saa olla vuotta vanhempi, ja lapsi saa tänä vuonna täyttää korkeintaan neljä vuotta. Jos lähetät kuvan sukulaisten tai tuttavien lapsesta, muista kysyä vanhemmilta lupa julkaisuun. Lähetä vain yksi kuva per lapsi.

Voit osallistua kilpailuun lähettämällä paperikuvan tai digikuvan sähköpostin liitteenä. Lähettämällä kuvan Päivänsäde 2013 -kilpailuun, sitoudut siihen että Seura saa julkaista lähettämäsi kuvan sekä nettisivuilla että lehdessä ilman erillistä lupaasi.

Toimi näin:

Paperikuvat

● Kirjoita paperikuvan taakse – ei erilliselle paperille! – lapsen nimi, syntymäaika ja osoite sekä omat yhteystietosi ja kuvaajan yhteystiedot.

● Lähetettyjä kuvia ei palauteta.

● Lähetysosoite on Seuran toimitus, Suomen Päivänsäde, Maistraatinportti 1, 00015 Otavamedia.

Digikuvat

● Kirjoita viestin otsikkoon Päivänsäde 2013. Liitä viestiin mukaan lapsen nimi, syntymäaika ja osoite sekä omat yhteystietosi ja kuvaajan yhteystiedot. Digikuvien tulee olla jpg-muotoisia. Lähetä vain yksi kuva/viesti.

● Lähetysosoite on 
kilpaseura@otavamedia.fi

● Kuvien tulee olla perillä Seuran toimituksessa viimeistään maanantaina 15.4.2013.

23061017

Palkinnot:

● Pikkuinen voittaja saa palkinnoksi AVA -kerrossänky Kidsin, jossa mukana myös varavuode/lelulaatikko (arvo 985 €) ja hopeisen valokuvakehyksen (arvo 150 €).

● Päivänsäteen kuvaaja saa palkinnoksi Otavamedian yleisaikakauslehdistä vapaavalintaisen lehtivuosikerran.

● Toiseksi äänestetty lapsi saa palkinnoksi AVA -päiväpeitteen (arvo noin 139 €).

● Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 250 €.

280611-001-Edit

 

AVA-kerrossänky Kids on suunniteltu helpottamaan lapsiperheiden arkea. AVA-kerrossängyt ovat käytännöllisiä ja ajattoman kauniita, lapsille mieluisia sekä helposti sijoitettavia, koska portaikon voi sijoittaa vasemmalle tai oikealle. Sänkyjä voi käyttää myös erillisinä ja niiden alle saa varavuoteen tai suuren 200 litran lelulaatikon. 
RUNKO: Valmistettu tukevasta 22 mm MDF-levystä, pohja 14 mm vahvaa koivuvaneria hengitysrei´jin. KOKO: Kids patjakoko 65 x 160 cm, ulkomitat 69,4 x 164,4 cm, korkeus 135 cm. 

AVA-päiväpeite Kids on erityisen suosittu lasten sängyissä sen käytännöllisyyden takia. Petaaminen on niin vaivatonta, että jopa lapsi onnistuu siinä. Sängyllä leikkiminenkin on luvallista, koska petivaatteet ovat sujassa tukevassa paketissa, eivätkä rypisty tai likaannu.

AVAROOMin tuotteet on valmistettu Suomessa.

X