Kenestä Päivänsäde 2014?

Odotettu Suomen Päivänsäde-kilpailumme alkaa jälleen. Onko lähipiirissäsi, suvussa tai ystävillä pientä lasta? Ikuista hänen aurinkoisin ilmeensä!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Seuran Päivänsäde 2013 oli Janne Salmi Mäntsälästä.

Odotettu Suomen Päivänsäde-kilpailumme alkaa jälleen. Onko lähipiirissäsi, suvussa tai ystävillä pientä lasta? Ikuista hänen aurinkoisin ilmeensä!
(Päivitetty: )
Teksti:
Seuran toimitus

Kuvien lähetysaika on päättynyt!

Seuran suosittu Päivänsäde-kilpailu järjestettiin ensi kerran jo vuonna 1958.

Lukijoilta toivotaan taas runsaasti pikkuisten kuvia. Niistä toimituksemme raati järjestää tänäkin vuonna alkukarsinnan. Lukijat äänestävät lopullisen voittajan raadin valitsemista 50 ehdokkaasta, jotka julkaistaan 15. toukokuuta ilmestyvässä Seurassa (numero 20) ja Seuran nettisivuilla www.seura.fi

Kilpailun ratkettua teemme jutun vuoden 2014 Päivänsäteestä ja hänen perheestään.

Lapsen kasvojen tulee näkyä valokuvassa kokonaan. Kuva ei saa olla vuotta vanhempi, ja lapsi saa tänä vuonna täyttää korkeintaan neljä vuotta. Jos lähetät kuvan sukulaisten tai tuttavien lapsesta, muista kysyä vanhemmilta lupa julkaisuun. Lähetä vain yksi kuva per lapsi.

Voit osallistua kilpailuun lähettämällä paperikuvan tai digikuvan sähköpostin liitteenä. Lähettämällä kuvan Päivänsäde 2014 -kilpailuun, sitoudut siihen että Seura saa julkaista lähettämäsi kuvan sekä nettisivuilla että lehdessä ilman erillistä lupaasi.

Toimi näin:

PAPERIKUVAT
● Kirjoita paperikuvan taakse – ei erilliselle paperille! – lapsen nimi, syntymäaika ja osoite sekä omat yhteystietosi ja kuvaajan yhteystiedot.
● Lähetettyjä kuvia ei palauteta.
● Lähetysosoite on Seuran toimitus, Suomen Päivänsäde, Maistraatinportti 1, 00015 Otavamedia

DIGIKUVAT
● Kirjoita viestin otsikkoon Päivänsäde 2014. Liitä viestiin mukaan lapsen nimi, syntymäaika ja osoite sekä omat yhteystietosi ja kuvaajan yhteystiedot. Digikuvien tulee olla jpg-muotoisia. Lähetä vain yksi kuva/viesti.
● Lähetysosoite on kilpaseura@otavamedia.fi
● Kuvien tulee olla perillä Seuran toimituksessa viimeistään maanantaina 14.4.2014.

Palkinnot:
● Pikkuinen voittaja saa palkinnoksi  500 euroa ja hopeisen valokuvakehyksen (arvo 195 euroa).
● Päivänsäteen kuvaaja saa palkinnoksi Otavamedian yleisaikakauslehdistä vapaavalintaisen lehtivuosikerran.
● Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 250 euroa.

X