Tee testi! Seuran keväinen tietovisa testaa tietosi historiassa, kulttuurissa ja urheilussa

Seuran kevätvisa on täällä. Tietovisailu on hauskaa tekemistä koko suvulle ja lähipiirille. Kilpaile vaikka kaveria vastaan.

Kevät keikkuen tulevi. Mutta mistä sanonta on saanut alkunsa? Tee Seuran keväinen tietovisa ja testaa paljonko tiedät kevääseen liittyvistä aiheista.

Tiesitkö, että ennen vuosi jaettiin kesään ja talveen? Kesä alkoi keväällä suvipäivän tienoilla, mutta mikä oli sen ajankohta?

Toukokuussa poljetaan Italian ympäriajo. Ehkä tiedät vastuksen myös sitä koskevaan kysymykseen. Entä mikä patsas vappuna lakitetaan Turussa? Tiedätkö?

Testaa tietosi ja tee Seuran keväinen tietovisa

Lue myös:  Luontopäiväkirja: Luonto herää kohti kesää – Katso upeat kuvat!

Lue myös: Muistatko vielä, mikä oli Dingon vuonna 1986 ilmestyneen kolmannen albumin nimi? Testaa tietämyksesi Seuran nostalgiavisassa!