Asuuko teillä lemmikkien Päivänsäde 2020? Lähetä nyt kuva lemmikistäsi ja osallistu suosittuun kuvakilpailuun!

Löytyykö sinulta ihana kuva lemmikistäsi? Onko sulokuonosi armoton linssilude? Osallistu kuvakilpailuun – Seura etsii jälleen lemmikkieläinten Päivänsädettä.
lemmikkien päivänsäde kuvakilpailu

Osallistu nyt kuvakilpailuun! © iStock

Nyt oivalle otokselle on käyttöä, sillä Seuran supersuosittu Lemmikkien Päivänsäde 2020  -kuvakilpailu on käynnissä. Kilpailuun voi lähettää niin koiran, kissan, marsun kuin kaninkin kuvia.

Valitse paras kuva itse ja lähetä vain YKSI kuva per lemmikki.

Toimituksen raati valitsee parhaat kuvat loppukilpailuun. Finalistien kuvat julkaistaan Seurassa nro 48, joka ilmestyy 28.11. 2020. Finalisteista voittaja ratkeaa yleisön antamilla äänillä.

Voittaja palkitaan lahjakortilla ja ammattikuvaajan ikuistamalla kuvalla

Lemmikkien Päivänsäde palkitaan Peten Koiratarvikkeen 100 euron lahjakortilla. Lisäksi voittaja pääsee ammattivalokuvaajan kuvattavaksi ja omistaja saa itselleen ison kuvan lemmikistään kehystettynä.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Peten Koiratarvikkeen 50 euron lahjakortti ja kirjapalkintoja.

Osallistu lemmikkien Päivänsäde 2020 -kilpailuun viimeistään 16.11.

Kun osallistut, lähetä yksi kuva per lemmikki – ja muista liittää mukaan myös yhteystietos: nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Valitse sinulle paras tapa toimittaa lemmikkisi kuva Seuran kilpailuun

1.) Voit lähettää kuvan lemmikistäsi ja jättää yhteystietosi tällä lomakkeella:

Kilpailu on päättynyt.

2.) Voit myös lähettää kuvan ja yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen:

kilpaseura@otavamedia.fi

3.) Mikäli haluat lähettää paperikuvan lemmiksistäsi, postita se osoitteella:

Seura / Raija Vesala
Firdonkatu 2 T 151
00015 OTAVAMEDIA

Huomioithan, että kuvien tulee olla perillä viimeistään 16.11.2020 mennessä.

Lue myös: Sämpy on Suomen kuuluisin maatiaiskissa – Näin muhkeaturkkinen oululaislemmikki vie Suomi-kuvaa myös maailmalle

Sämpy-kissa on some-julkkis

Oululainen Sämpy-kissa hurmaa sosiaalisen median seuraajia ympäri maailmaa. © Riikka Hedman