Osallistu kuvakilpailun äänestykseen – Kuka lapsista on Suomen Päivänsäde 2018?

Päivänsäde kuvakilpailu on taas avoinna.
Saimme satoja pirteitä lastenkasvoja, kun etsimme uusia Päivänsäde-ehdokkaita. Nyt on sinun vuorosi – äänestä viimeistään 19.11.2018!

Seuran perinteinen Suomen Päivänsäde -kilpailu sai jälleen vanhemmat, sukulaiset ja tuttavat lähettämään runsain määrin toinen toistaan hellyttävämpiä kuvia lapsista. Kiitos kaikille kuvia lähettäneille!

Toimituksemme esiraadilla oli iloinen mutta vaikea tehtävä valita joukosta 50 ehdokasta.

Tutustu päivänsäteisiin ja anna äänesi!

Suomen Päivänsäteen 2018 lopullisessa valinnassa turvaudumme jälleen parhaaseen mahdolliseen tuomariin. Osallistu ja olet mukana valitsemassa voittajaa leikkimieliseen kilpailuumme.

Upeat palkinnot voittajalle, kuvaajalle sekä äänensä antaneiden arvonnassa

Pikkuinen voittaja saa palkinnoksi hopeisen valokuvakehyksen, jonka arvo 190 euroa. Suomen Päivänsäteen kuvaaja saa palkinnoksi Otavamedian yleisaikakauslehdistä vapaavalintaisen lehtivuosikerran.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme 250 euroa.

Kuka seuraavista lapsista on sinun suosikkisi?

Osallistu kuvien jälkeisellä lomakkeella. Äänestysaika päättyy 19. marraskuuta 2018 klo 24.00.

Äänestys on päättynyt.