Kenestä Päivänsäde 2016?

Valokuvien lähetysaika on päättynyt!
Seura
Päivänsäde 25.8.2016 09:00

Lapsen kasvojen tulee näkyä valokuvassa kokonaan. Kuva ei saa olla vuotta vanhempi, ja lapsi saa tänä vuonna täyttää korkeintaan neljä vuotta. Jos lähetät kuvan sukulaisten tai tuttavien lapsesta, muista kysyä vanhemmilta lupa julkaisuun. Lähetä vain yksi kuva per lapsi.

Lähettämällä kuvan Päivänsäde 2016 -kilpailuun, sitoudut siihen että Seura saa julkaista lähettämäsi kuvan sekä nettisivuilla että lehdessä ilman erillistä lupaasi.

Toimi näin:
Digikuvat

• Kirjoita viestin otsikkoon Päivänsäde 2016. Liitä viestiin mukaan lapsen nimi, syntymäaika ja osoite sekä omat yhteystietosi ja kuvaajan yhteystiedot. Digikuvien tulee olla jpg-muotoisia. Lähetä vain yksi kuva/viesti.
  • Lähetysosoite on kilpaseura@otavamedia.fi

Paperikuvat

• Kirjoita paperikuvan taakse – ei erilliselle paperille! – lapsen nimi, syntymäaika ja osoite sekä omat yhteystietosi ja kuvaajan yhteystiedot.
  • Lähetysosoite on Seuran toimitus, Suomen Päivänsäde, Maistraatinportti 1, 00015 OTAVAMEDIA.
  • Lähetettyjä kuvia ei palauteta.

Kuvien tulee olla perillä Seuran toimituksessa viimeistään maanantaina 19.9.2016.

Palkinnot:

• Pikkuinen voittaja saa palkinnoksi hopeisen valokuvakehyksen (arvo noin 200 euroa).
  • Päivänsäteen kuvaaja saa palkinnoksi Otavamedian yleisaikakauslehdistä vapaavalintaisen lehtivuosikerran.
  • Toiseksi ja kolmanneksi eniten ääniä saaneet lapset saavat palkinnoksi leluja (arvo noin 20 euroa/palkinto).
  • Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 250 euroa.

Lukijat äänestävät lopullisen voittajan raadin valitsemista 50 ehdokkaasta, jotka julkaistaan 13.10.2016 ilmestyvässä Seurassa numero 41 ja Seuran nettisivuilla www.seura.fi.

Keskustelu