Anna: Viimeistään kihlaus prinssin kanssa teki Megan Marklesta superjulkkiksen – ”En ole koskaan halunnut olla edustusrouva”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Prinssi Harryn kihlattu Meghan Markel on entinen näyttelijä. Uusi Anna-lehti kertoo tarkemmin amerikkalaisnaisen elämänvaiheista. © MVPHOTOS
Viime marraskuussa Britannian hovi paljasti kihlaus uutisen. Häitä juhlitaan toukokuussa. Uusin Anna-lehti kysyy, mitä muut Meghan Markle on kuin eronnut yhdysvaltalainen näyttelijä?

Los Angelesissa Kaliforniassa kasvanut Meghan Markle, 36, tunnetaan kaikkialla. Kuuluisuuteen Meghan nousi viimeistään viime vuoden marraskuussa, kun Buckinghamin palatsi julkisti kuninkaallisen kihlauksen.

Britannian prinssi Harry, 33, antamassa kihlasormuksessa komeilee Botswanasta hankittu timantti. Sen ympärillä on vielä kaksi pienempää timanttia Harryn äidin, prinsessa Dianan, kokoelmasta.

Tuore Anna-lehti esittelee Meghanin elämän vaiheita. Mitä muuta Meghan on kuin eronnut, entinen näyttelijä?

Ensikosketus Hollywoodiin isän kautta

Meghanin vanhemmat erosivat hänen ollessaan 6-vuotias. Meghan jäi asumaan äitinsä luo. Koulun jälkeen Meghanilla oli tapana mennä kuvaaja-valaisija isänsä, Thomas Marklen, työpaikalle: tv-sarja Pulmusten kuvauksiin.

Myöhemmin teatteria ja kansainvälisiä suhteita yliopistossa opiskellut Meghan sai roolin Pukumiehet-sarjasta. Samoihin aikoihin Meghan meni naimisiin tv-tuottaja Trevor Engelsonin kanssa. Kaksi vuotta kestänyttä liittoa edelsi seitsemän vuoden seurustelu.

Anna kertoo, miten Meghan alkoi hyödyntää saamaansa julkisuutta. Hän ryhtyi muun muassa pitämään lifestyle-blogia ja hänet on valittu YK:n hyvän tahdon lähettilääksi. Meghan on ottanut kantaa myös poliittisesti. Hän tuki Hillary Clintonia presidentiksi ja on kritisoinut Donald Trumpia tämän naisvihamielisyydestä.

”En ole koskaan halunnut olla edustusrouva vaan olen aina halunnut olla nainen, joka tekee töitä”, Meghan on sanonut.

Kaikki alkoi sokkotreffeistä

Prinssi Harryn Meghan tapasi heinäkuussa 2016, kun hän oli katsomassa Wimbledonin tennisturnausta. Yhteinen ystävä oli järjestänyt Meghanin sokkotreffeille prinssin kanssa.

Kihlauksen jälkeen Meghan on ottanut suuren askeleen, eikä hänen elämänsä tule enää koskaan olemaan entisellään. Annan mukaan Meghan joutuu nyt noudattamaan kuninkaallisia etikettejä, anomaan Ison-Britannian kansalaisuutta ja liittymään anglikaaniseen kirkkoon.

Eikä Meghanilla saa enää olla poliittisia mielipiteitä. Lifestyle-blogista on jäljellä jäähyväissivu, eikä Meghan aio enää näytellä.

Meghan ja Harry vihitään Pyhän Yrjön kappelissa Windsorin linnassa toukokuun 19. päivä.

Lue myös:

70 vuotta naimisissa – kuningatar Elisabet ja prinssi Philip ovat verraton voimakaksikko

Prinssi William ikävöi yhä äitiään: ”Olisin mielelläni toivonut, että hän olisi nähnyt lasteni kasvavan”

20 vuotta prinsessa Dianan kuolemasta – ”Rakkaudettomuus on maailman vakavin sairaus”

X