Näin tökerösti julkkikset törttöilevät Buckinghamin palatsissa: Kuningatar Elisabetilta viety vessapaperia ja tuhkakuppi

Jaa artikkeliTilaa Seura
Julkisuudesta tutut vieraat ovat vieneet kuningatar Elisabetin kotoa matkamuistoja omin luvin. © MTV PRESSI
The Beatles käytti huumeita Buckinghamin palatsin wc-tiloissa. Oscar-palkitun näyttelijä Olivia Colmanin aviomies puolestaan varasti vessapaperia palatsista.

Oscar-voittaja Olivia Colman, 45, kertoo The Sunday Timesin haastattelussa, että hänellä on erikoinen matkamuisto Buckinghamin palatsista. Itse kuningatar Elisabetia Netflixin menestyssarja The Crownissa näyttelevä brittitähti osallistui taannoin aviomiehensä Ed Sinclairin kanssa Buckinghamin palatsissa järjestettyyn hyväntekeväisyystapahtumaan.

”Aviomieheni varasti vessapaperia Buckinghamin palatsista”, Colman tunnustaa lehden haastattelussa.

Varkaus tapahtui vain hetkiä sen jälkeen, kun pari oli tavannut prinssi Williamin. Tuleva kuningas ei tunnustautunut  kuningatar Elisabetin elämää seuraavan Netflix-sarjan faniksi.

Näyttelijä Olivia Colman palkittiin parhaan naispääosan Oscarilla roolistaan elokuvassa roolistaan The Favourite. Aviomies vei kuningatar Elisabetilta vessapaperia muistoksi. MV PHOTOS

Huumeita ja vessavarkauksia – näitä kaikkia tavaroita palatsista on varastettu

Oscar-palkitun näyttelijän aviomies ei ole ainoa kuningatar Elisabetilta varastanut, huonosti käyttäytynyt hovin vieras: muun muassa Beatlesit, Robbie Williams ja tv-juontaja Piers Morgan ovat herättäneet paheksuntaa.

Daily Mailin mukaan edesmennyt The Beatles -legenda John Lennon on väittänyt yhtyeen jäsenten polttaneen pilveä Buckinghamin palatsin vessassa ennen kuningatar Elisabetin tapaamista. Bändin jäsenille myönnettiin ritarikunnan MBE-arvonimet vuonna 1965. George Harrisonin mukaan Beatlesit polttivat kuitenkin vain tavallista tupakkaa.

Legendaarinen The Beatles käyttäytyi huonosti kuningatar Elisabetin vastaanotolla Buckinghamin palatsissa. © LEHTIKUVA

Myös laulaja Robbie Williams väittää poltelleensa tupakkaa vahvempaa sätkää palatsin alueella. Hänet kutsuttiin juhlimaan kuningatar Elisabetin 60-vuotista hallitsijataivalta vuonna 2012.

Edesmennyt tv-persoona ja kirjailija Steven Fry taas on kertonut käyttäneensä kokaiinia vuoden 2014 vierailullaan. Lisäksi hän väitti käyttäneensä huumeita myös Windsorin linnassa, Sandringhamin kartanossa ja prinssi Charlesin asunnossa Clarence Housessa.

Tv-juontaja Piers Morgan tunnustaa varastaneensa palatsin vessasta paperia vuonna 2011. Morgan on kertonut näpistelevänsä wc-paperia muistakin tunnetuista rakennuksista.

Myös Spice Girls -tyttöbändistä muistettu laulaja Emma Bunton tunnustautuu vessavarkaaksi. Hän nappasi kotiinsa vessakyltin kuningattaren 50-vuotishallitsijajuhlista vuonna 2002.

Tv-juontaja Denise van Outen puolestaan vei Buckinghamista mukanaan tuhkakupin ja nenäliinatelineen vuonna 1998. Myöhemmin van Outen tuli katumapäälle ja kertoo lähettäneensä kuningattarelle tavarat takaisin anteeksipyynnön ja tupakka-askin kera.

Lue myös: Pelokas äiti, hurmaava isoäiti – Kuningatar Elisabet oli huolehtivainen ja hyvä äiti ja läsnä lastensa elämässä

X