Tommi Soidinmäki: Häät kesällä 2014

Vuoden 2004 tangokuningas Tommi Soidinmäki meni avovaimonsa Jennin kanssa kihloihin joulun jälkeen. ”Luulen, että häitämme vietetään ensi vuonna”, kiireinen laulaja paljasti Seuralle.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Tommi Soidinmäki haluaa tehdä musiikki- ja teatteritöitä mahdollisimman monipuolisesti. Kuva: Tiia Ahjotuli.

Vuoden 2004 tangokuningas Tommi Soidinmäki meni avovaimonsa Jennin kanssa kihloihin joulun jälkeen. "Luulen, että häitämme vietetään ensi vuonna", kiireinen laulaja paljasti Seuralle.
Teksti:
Virpi Valtonen

”Elämä on nyt mallillaan. Tulimme viime yönä vaimon kanssa kihlajaismatkalta Teneriffalta”, kertoi laulaja Tommi Soidinmäki Tampereen Musiikkiteatteri Palatsin tiedotustilaisuudessa Helsingin Peacock-teatterissa viime viikolla.

Soidinmäellä on rooli teatterin syksyllä ensi-iltansa saavassa Laulavat sadepisarat -viisivuotisjuhlamusikaalissa, ja hän kertoikin olevansa innoissaan uusista haasteista. Mies haluaa tehdä erilaisia musiikkiin ja näyttelemiseen liittyviä töitä mahdollisimman monipuolisesti.

”Suurin haaveeni olisi päästä jonain päivänä tekemään leffaa, se on suurin tähtäimeni”, Soidinmäki paljastaa.

Soidinmäki valittiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla tangokuninkaaksi vuonna 2004, joten ensi vuonna vietetään miehen kymmenvuotistaiteilijajuhlaa. Myös toiset suuret juhlat on tiedossa kesällä 2014. Soidinmäki ja hänen opetusalalla työskentelevä avovaimonsa Jenni vaihtoivat kihloja joulun jälkeen.

”Kuusi vuotta ollaan oltu yhdessä, joten kihlat olivat luonnollinen jatkumo. Tämä vuosi on niin tiukka, ettei kalenteriin mitenkään häitä mahdu. Luulen, että häitämme vietetään ensi vuonna. Tahdomme kesähäät, ihan ehdottomasti”, Soidinmäki paljasti Seuralle ja kertoi pariskunnan etsivän omakotitaloa Keski-Suomen alueelta.

 

X